Прибираща се котка подигравателен стик риба тип телескопични пера смешно стик домашни любимци пръти симулация риболовен прът котки играчка бърза доставка

1.20лв. 2.27лв.

(0 Коментари)

SKU: g372862



Добави в желания

Характеристика:

1. Интерактивни играчки: Продуктът включва 1 риболовен прът Cat Stick, за да поддържате интереса на котката си, да стимулирате любопитството й и да осигурите безкрайно забавление.

2. Нов подобрен телескопичен прът: Котешката пръчка е прибираща се от 42 см до 72 см, различните дължини на пръта могат да помогнат на котката ви да се обърне, да скочи, да се нахвърли, да преследва и да се скита тази играчка за дразнене на пера.

3. Ръчна ролка: Иновативният дизайн на тази котешка пръчка с ролка може плавно да навие дръжката, за да регулира дължината на въжето, и след това да заключи предпазната ключалка, за да фиксира дължината, което е по-удобно за вас да взаимодействате с приятелите си котки.

4. Удобен захват: Захвата на пръта е покрита с мека подложка за гъба, която е нехлъзгаща се и удобна за потребителя, което я прави лесна за задържане, докато играете с любимия си домашен любимец. Модернизираният PP материал прът е по-силен и по-гъвкав. Функционалната закопчалка помага за улесняване на лесната подмяна на пълненето.

5. Множество предимства: Специално разработени, за да задоволят инстинкта за надраскване на котката, да помогнат за облекчаване на стреса, да увеличат упражненията и да донесат на котките здрави нокти.

Описание:

Риболовен прът Cat Stick, за да поддържате интереса на котката си, стимулирайте любопитството й и осигурете безкрайно забавление. Котешката пръчка е прибираща се от 42 см до 72 см, различните дължини на пръчките могат да помогнат на котката ви да се обърне, да скочи, да се нахвърли, да преследва и да се скита по тази играчка за дразнене на пера.

Специално разработени, за да задоволят инстинкта за надраскване на котката, да помогнат за облекчаване на стреса, да увеличат упражненията и да донесат на котките здрави нокти.

Спецификации:

Материал: Въдица + перо + плат

Сгънат размер: 42см

Разгънат размер: 72см

Употреба: Котките взаимодействат със собственика

Включен пакет:

1 бр. * Смешна котешка пръчка

Бележки:

1. Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента.Гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

2. Поради различни персонални техники за измерване, може да има 1-3cm грешка на физическото. Благодарим ви!

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Перо играчки
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Пластмаса
  • CN: Гуандун
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no
  • Разгънат размер: 72см
  • Сгънат размер: 42см

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти