Cat Corner Scratcher Cat Self Groomer Ъглова четка Преносими стенни фризьори с четка за подстригване на коча билка Драскач за малки средни

18.18лв. 36.37лв.

(0 Коментари)

SKU: g379031



Добави в желания

Cat Corner Scratcher е перфектен продукт за котки, които обичат да се чешат и да се почистват. Премахва плаващата козина и прах по козината на котката, като я поддържа чиста и здрава. Той също така предпазва мебелите ви от драскотини и повреди. Подходящ е за мебели с диаметър 4см - 10см и може лесно да се монтира на всеки ъгъл или ръб. Cat Corner Scratcher е цялостно приложение, което задоволява нуждите на вашата котка и я прави щастлива.

Спецификация:

име: Cat Corner Scratcher

Цвят: зелен

Размер: около 15 * 14.5 * 1.5cm / 5.9 * 5.7 * 0.6in

Тегло на продукта: 92g

Материал: Гума

Модел: кактус

Метод на фиксиране: фиксираща лепилна паста

Обекти на употреба: котки от всички възрасти

Опаковъчен списък:

Котешки ъглов драскал*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Лесна употреба: Котките могат да търкат телата си срещу тази самоподдържаща се четка и да получат успокояващ масаж.Котките са привлечени от него поради кактусовия му дизайн. В резултат на това котката се поддържа чиста и без прах и летяща коса.

2.Материал за многократна употреба: Тези четки за самостоятелно оформяне на котки използват гумена четка за игли, която е мека и нежна за вашите котки. Те не надраскват кожата на котките или мебелите. Това ги прави идеални за вашите котки. Те също са за многократна употреба и нямат особена миризма.

3.Дизайн на самозалепваща се лента: Четката за самообслужване на котки е проектирана с лепяща лента, която е удобна за монтаж и почистване. Тя може да бъде фиксирана на краката на маси и столове. Подходящ е за мебели с диаметър 4см - 10см. Трябва само да го откъснете при почистване.

4.Perfect за котки: Cat Self Groomer четки използват Polygonum barbatus пръчки и коча билка, за да примамят котките да се грижат за себе си, да увеличат интереса на котките и да направят котките по-здрави и по-щастливи.

5.Цялостно приложение: Тази четка за самостоятелно оформяне на котки е подходяща за котки от всички възрасти. Те могат да изпитат удоволствието и релаксацията на тази четка за търкане на сърбеж, която може да бъде прикрепена към всяка стена или ъгъл. Това е чудесен начин да разглезите котката си и да я направите щастлива.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: котки

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти