Pet Anti Anxiety Dog Puppy Vest Jacket Shirt Stress Relief Calming Wrap Soft Comfortable Clothes Успокояващо

27.63лв. 50.24лв.

(1 Коментари)

SKU: g138316



Добави в желания

Характеристика

1, ФУНКЦИЯ: Дрехите за комфорт на кучето дават на кучето ви усещане, че позволяват на собственика му да го прегърне, което прави вашия домашен любимец по-спокоен и по-малко тревожен.

2, HOOK AND LOOP: Куче тревожност яке с кука и контур дизайн, размер може да бъде микро регулируема, по-добре годни за тип тяло на вашия домашен любимец.

3, отразяваща лента: Куче тревожност жилетка яке обратно с отразяваща лента дизайн, може да гарантира безопасността на ходене през нощта.

4, дишаща тъкан: Куче тревожност успокояващо палто е изработена от трайна и дишаща специална обратима тъкан, също има еластичност, която може непрекъснато облекчаване на стреса и тревожността.

5, ПРИЛОЖИМИ СЦЕНАРИИ: Жилетката за безпокойство на кучета е подходяща за претъпкани места, фойерверки, гръмотевични бури, раздяла, пътуване, ветеринарни посещения и други ситуации.

6、ADJUSTABLE: Ако избирате между два размера, моля, изберете по-малкия размер и се уверете, че не е прекалено стегнат, за да предотвратите ограничаването на движението на кучето си.

Тип на артикула: Куче тревожност яке

Материал: Памук Полиуретан, Полиестер

Списък с

пакети 1 x Куче тревожност яке

Бележка

1. S версия и други версии са различни, според много експерименти, за да се отрази ефекта на продукта, да се направят някои промени. 2. Моля, позволете грешка от 2-3 см за ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Сезон: Всички сезони
  • Материал: Полиестер
Анонимен

Отлично, изглежда добре, изчакайте и вижте, много благодаря.

2023-11-24


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти