Mitt Bar гъба Mitt Finish глина с хлъзгав завършек полски Mitt полски подложка инструмент Премахване на мръсотия утайки ромбични за стъкло полирани

7.40лв. 14.81лв.

(0 Коментари)

SKU: g139358



Добави в желания

Описания:

Автоматичните детайли на mitt са специално проектирани за проследяване на по-малки частици.

Капакът на лепилото на вълшебната подложка за кола е плътно монтиран, не е лесно да се разлепи.

Трябва да измиете колата си или да поддържате външните капаци чисти, преди да използвате детайлите на ръкавицата на автомобила.

Спецификации:

Име на продукта: Mitt Auto Detailing

Размер продукта: 9 * 5.5 * 2.5cm / 3.74x2.17x0.98in

Тегло на продукта: около 16g

Списък с продукти:

Мит Авто детайлизиране*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Smooth Touch: Нашите автоматични детайли на ръкавиците са предназначени за проследяване на по-малки частици. Това прави повърхността на боята гладка като коприна без грапавост на допир. По-ковък, няма да се придържа към пръстите и ръцете.

2.Дълъг експлоатационен живот: Капакът на лепилото на вълшебната подложка за кола е плътно монтиран, не е лесно да се разлепи и има фина изработка, което значително подобрява експлоатационния живот.

3.Дълбоко отстранете утайката: Преди да използвате детайла на ръкавицата за кола, трябва да измиете колата или да поддържате външната повърхност чиста. Междинната глина е идеална за бързо и лесно почистване преди нанасяне на нов восък, нанасяне на уплътнител или полиране.

4. За многократна употреба: След като го използвате, изсушете гъбата от глина за кола естествено и я увийте в чиста обвивка или торба. Следващия път можете да продължите да ги използвате повторно. Но не го изпускайте и то ще вдигне прах.

5.Широко приложение: Нашата гъба за ръкавици може бързо да помете покритата мръсотия като тежко окисляване, петна от тежка дъждовна вода, железен прах, лека ръжда, спирачен прах, цветен прашец и ефектите от дъжда.

Подробна информация за продукта
  • Специални характеристики: Mitt Auto Detailing
  • Височина на елемента: 7cm
  • Ширина на елемента: 10cm
  • Тегло на артикула: 55g
  • Дължина на елемента: 15cm
  • Тип артикул: Гъби, Кърпи & Четки
  • Диаметър на елемента: 0.00inch
  • Тип материал: Гъба
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти