Foam Car Cleaner 300ml Бърз интериорен детайлен спрей Плодов аромат Мека кола вътре в почистващия препарат Ефективен спрей за подробно описание на автомобила

13.78лв. 19.69лв.

(0 Коментари)

SKU: g385165



Добави в желания

Насладете се на усъвършенствана технология за пяна с нашия препарат за почистване на автомобили с пяна. Подходящ за различни автомобилни интериори, просто избършете с чиста кърпа и възстановете оригиналния блясък и цвят на автомобила си. Нашата безопасна формула няма да причини вторично замърсяване. Дайте на автомобила си грижата, която заслужава, с нашия препарат за почистване на автомобили с пяна.

Спецификация:

Име на продукта: Почистващ препарат за вътрешна пяна за

автомобили Нетно съдържание на продукта: 300ml

Срок на годност: три години

Списък на пакетите:

Многофункционален почистващ препарат за автомобилни пяни*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Разширено пенообразуващо действие: Нашият почистващ препарат за пяна отива дълбоко, за да премахне мръсотията и миризмата от интериора на вашия автомобил. С иновативната технология за пяна, тя се просмуква през всяко кътче от кожа, плат, винил и други повърхности, оставяйки колата ви безупречна и освежаваща.

2.Multi-use: Нашият препарат за почистване на пяна за автомобили е специално проектиран за почистване и подмладяване на различни материали като плат, фланела, гума, кожа и др. Идеален за почистване на почти всички повърхности материал, използван в автомобилния интериор.

3.Ефективно почистване: Просто напръскайте мръсната зона и пропуснете стъпката за измиване, за да спестите време и усилия. Оставете пяната да си свърши работата, след което я избършете с чиста кърпа за искрящо чист вид. Тази лесна за използване формула свежда до минимум неприятностите и максимизира резултатите.

4.Safe и Eco-Friendly: Този почистващ препарат за пяна за кола не дразни хората и автомобилите, защитавайки здравето на вас и вашия автомобил. Той също така не причинява вторично замърсяване, което го прави отговорен избор за околната среда.

5.Обхват на приложение: Нашият почистващ препарат за пяна за автомобили е идеален за почистване на множество повърхности, възстановявайки интериора на вашия автомобил до първоначалната му слава.Подходящ за столчета за кола, тавани, врати, централни конзоли, табла, волани и други, този универсален продукт елиминира мръсотията, петната и миризмите с лекота.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Почистваща пяна за кола
  • Обем на елемента: Почистваща пяна

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти