Кола Дефогер за задно стъкло Аксесоари за кола Направи си сам бърз ремонт Счупени линии за грижа Размразяващ нагревател кола ремонт на предното стъкло ремонт на наклон

13.81лв. 27.63лв.

(0 Коментари)

SKU: g422065



Добави в желания

Точки:

1.Отличен материал: Нашият комплект за ремонт на предното стъкло е конструиран с висококачествен, удароустойчив материал, който е едновременно устойчив на износване и водоустойчив. Специалният проводим материал осигурява безопасен и ефективен процес на ремонт, без никакви повреди по автомобила или ръцете.

2.Обновете задното си стъкло: Съживете ефективността на отопление на автомобила си, като поправите надрасканите или повредени линии на отоплителната мрежа с нашия комплект за ремонт на предното стъкло. Неговото проводящо сребърно лепило възстановява електрическата непрекъснатост и функционалност, гарантирайки ясна визия на пътя. Универсално решение.

3.Easy за използване: Fix щети на предното стъкло без никакви професионални умения. Този комплект за ремонт е лесен за използване, без сложни процедури и удобен. Поправете предното стъкло за минути безпроблемно.

4.Спестяване на време и спестяване на труд: Този комплект за ремонт на предното стъкло ви спестява време и усилия, като предоставя практично, спестяващо труд решение за фиксиране на пукнатини и чипове за минути, без да се налага да посещавате сервизи.

5.Effortless ремонт: Постигане на професионален клас ремонти в минути с нашия комплект за ремонт на предното стъкло. Този комплект включва висококачествени инструменти, за да се гарантира бърз и удобен ремонт, който ще продължи дълго време без видими следи. Кажете сбогом на грозните чипове и пукнатини и възстановете предното стъкло като професионалист.

Поправете чиповете и пукнатините на предното стъкло на автомобила си лесно с нашия водоустойчив комплект за ремонт на предното стъкло. Този комплект за ремонт на размразяване на автомобили не изисква допълнителни инструменти и няма нужда от професионална помощ. Тя трае дълго време, което я прави рентабилно решение за нуждите на вашата поддръжка на автомобила.

Спецификация:

име: Комплект за ремонт на

предното стъкло Размер на продукта: около 17,0 * 8,0 * 5,5 см / 6,69 * 3,15 * 2,17 инча

Употреба: Ремонт

на линията за премахване на замъгляването на задното стъкло Функция: Ремонт на връзката на задното стъкло на автомобила горещ проводник

Опаковъчен списък:

2.0ml Ремонтно лепило * 1

Памучен тампон * 3

Кърпа за почистване * 1

Маскираща лента * 1

Алкохол Тампон * 1

Инструкция за експлоатация * 1

Смесване лопата * 1

Бележки:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 67g
  • Произход: континентален Китай
  • Обем на елемента: 2ml
  • Тип артикул: Почистване на прозорци
  • Специални характеристики: Комплект за ремонт на задния размразител

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти