7 броя удължителни пръчки за водоструйка 10 фута подмяна копие, извит прът 30 или 120 градуса, 6 броя спрей дюза съвети

71.93лв. 116.02лв.

(0 Коментари)

SKU: g433950



Добави в желания

Подробности за размера: всяка права удължителна пръчка е приблизително 15,4 инча / 39 см дълга, извитата пръчка е дълга 6,3 инча / 16 см, общата дължина е около 120 инча / 10 фута, която може да се регулира и отделя, можете лесно да регулирате общата дължина на пръчката според различните нужди.

Качествен материал: изработен от качествена неръждаема стомана и месинг, тези пръчки за миене под налягане са здрави и устойчиви на ръжда, работното налягане е до 4000 psi, което може да се прилага дълго време за почистване на работа.

6 Накрайници на дюзите: 6 броя накрайници на разпръскващите дюзи разполагат с различни пръскащи ангели за различна употреба, червеното е 0 градуса, идеално за високи площи или труднодостъпни места; Розовото е 0 градуса, идеално за пръскане на сапуни; Жълтото е 15 градуса, идеално за бетон, тухли и други твърди повърхности; Зеленото е 25 градуса, идеално за дървени повърхности, огради и косачки; Бялото е 40 градуса, идеално за прозорци или екрани; Черното е 65 градуса, идеално за пръскане на почистваща течност.

Широко приложение: комплект удължителна пръчка за водоструйка може да се прилага с водоструйка, метла за вода, почистваща шайба и др., Можете да ги прилагате при почистване навън, като почистване на алеята, пешеходна пътека, палуба, покрив и кола, поливане на цветя и растения и др.

Цвят: сребрист

Материал: неръждаема стомана

Съдържание на пакета:

7 x почистващ прът с високо налягане (с дължина около 39 см)

2 x извит прът (30 градуса/120 градуса)

6 x дюза

10 x О-пръстен

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти