1PC 2024 Новогодишен календар Работен плот Сива дъска Малка настолна календарна декорация на маса за планиране и организиране на дома или офиса

7.08лв. 10.11лв.

(0 Коментари)

SKU: g148058



Добави в желания

Описание на продукта:

1. Име на продукта: 2024 календар десктоп декорация

2. Размер на продукта: 110x80mm / 4.33x3.15inches

3. Продуктов стил: 2024 Календар

4. Материал: хартия

Характеристики на продукта:

1. Този настолен календар е стилна и практична декорация на офиса и дома. Компактният му дизайн позволява лесно да бъде поставен на настолен компютър, лавица или нощно шкафче, осигурявайки ви удобно управление на времето и график.

2. Настолният календар е изработен от висококачествена хартия с добра текстура и дава на хората висококачествено усещане. В същото време предлага и издръжливост.

3. Дизайнът на този настолен календар е много креативен и също има ярки цветове. Основата на орнамента е проектирана да бъде стабилна и може да бъде поставена здраво на работния плот. Можете лесно да прелистите календара и да запишете важни събития и срещи.

4. Този малък календар ще показва различни дати в зависимост от производствената партида. Текущата календарна дата за начало е ноември 2023 г.

Внимание:

1.As всички знаем, различните компютри показват различни цветове, а реалният цвят може да е малко по-различен от следната картина.

2.Поради ръчното измерване, размерът може да има грешка от няколко сантиметра

Пратката включва:

1бр Календар

Благодарим Ви за вниманието, Можете да се свържете с нас, за да получите повече подробности за стоките. Добре дошли на посещение. Надявам се да имате хубав ден!

Подробна информация за продукта
  • Употреба: Часовник
  • Стил: Табличен календар
  • Екран на дисплея: LCD календар
  • Тип: Електронен календар
  • Номер на модела: OFF56144156
  • Промоционални: No
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти