Premium четки за тоалетна & държачи, 2 пакета, монтирани на стената (без пробиване на отвори), дълбоко почистваща силиконова четка за тоалетна

21.48лв. 41.31лв.

(0 Коментари)

SKU: g14950



Добави в желания

Монтиран на стена: Използвайте включените бутони за силни щраквания, за да го окачите на стената без пробиване на дупки, спестявайки място и по-лесно да избършете пода на банята.

Дизайн на вентилацията: Държачът на четката за тоалетна има специфичен дизайн с множество вентилационни прекъсвачи, които позволяват на водата да се изпарява по-бързо и все още да не изтича по пода. Без мухъл и неприятни миризми.

Четка за тоалетна: Гъвкава четка за тоалетна с глава за четка, изработена от висококачествена якост на огъване PP + висококачествен лек TPR материал. Мека четка, която няма да надраска повърхността на тоалетната чиния, удължена дръжка, която ще помогне за 360° дълбоко почистване на всички задънени улици.

Ефективна: Тази четка за тоалетна е нелепкава, нелепкава коса, лесна за почистване само с вода, не само за почистване на тоалетната, но и за мивки, вани, всички керамично-стъклени повърхности.

Специално сме модернизирали четката и основата за тоалетна.Първокласната четка за тоалетна и основата имат многофункционална употреба, предназначена за Premium и Simple Life!

размер: 36.7cm

Материал: PP + TPR

цвят: Черно / Бяло / Синьо

Съдържание на пакета:

2 * Четки за

тоалетна Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Пластмаса
  • Тип четка: Издръжлив тип

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти