Pet Dog Poop Bag Holder Portable Waste Bag Dispenser With Carabiner Clip Portable Waste Bag Dispenser For Outdoor Park Running

3.15лв. 4.50лв.

(0 Коментари)

SKU: g169701



Добави в желания

Представяме ви дозатора за кучешки торбички за свободни ръце, който прави ходенето лесно. Лек и стилен, този дозатор е лесен за носене и разпределя чантите без усилие. Перфектен за широк спектър от приложения, като държите ръцете си свободни, за да се насладите на разходката.

Материал: PU + метална кука

Размер: 7.5x4.5x4cm / 2.95x1.77x1.57in

Тегло: 28г

Цвят: черен, лилав, зелен, розово червен

Забелязвам:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, показан на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение от измерването на 1-3 см.

Списък:

Pet Dog Poop Bag Holder x1 (торбата за боклук не е включена)

Вижте повече подробности за

продукта 1.Hands-Free: Нашият държач за чанта за домашни любимци се прикрепя към вашето куче за безпроблемно ходене.Няма нужда да носите торби за отпадъци на ръцете си или да ги тъпчете в джобовете си, насладете се на удобство за свободни ръце.

2.Easy за носене: Дизайнът на куката и примката за закрепване поддържа нашия държач за чанта за домашни любимци, прикрепен здраво към вас, като същевременно остава компактен за безпроблемен транспорт.

3.Гладко издърпайте чантата: Достъп до торбички за акане без усилие с нашия държач за чанта за домашни любимци Dog. Гладко издърпайте чантата с лекота, като използвате нашия дозатор за дизайн с идеален размер. Получете бърз достъп до чантите, перфектно с нашите торбички за изпражнения за нуждите на вашето куче.

4.Wide приложение: Поддържайте парка чист, като същевременно давате на вашия космат приятел свободата да се разхожда с нашия държач за чанта за домашни любимци. Прикрепящ се към вашия колан или раница, той е идеален за ходене и бягане.

5.Дългосрочна употреба: Лекият и стилен PU кожен материал, използван в този държач за кучешка чанта, заедно със здравата и издръжлива конструкция, го правят идеален за пътуване.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Държач за чанта за куче за домашни любимци
  • Кучешки отпадъци Тип на артикула: Pooper Scoopers & Чанти

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти