Интерактивни постелки за подушване Плюшени килими за хранене на домашни кучета Миещи се и преносими тъкани играчки за кучета Помощни средства за обучение за разходка излет

26.41лв. 58.67лв.

(0 Коментари)

SKU: g337084



Добави в желания

Неплъзгащият се дизайн го държи на място, докато ентусиазирано търсят невидими лакомства. Лека и лесно почистваща се два пъти седмично, тази игра на ума е задължителна за вашия четириног спътник.

Спецификации:

Име: Подслушване мат

Материал: Плюш + оксфордски плат

Размер на продукта: (прибл.) 56 * 56 см / 22.05 * 22.05 инча

Тегло: около 300 г

Опаковъчен списък:

1pc * Sniff мат за кучета

Вижте повече подробности за

продукта 1.Unbeatable Sniffing Fun: Изработена от плюшена и оксфордска тъкан, тази подушваща подложка за кучета е издръжлива, устойчива на разкъсване и нехлъзгава, което я прави идеална за работата на носа на най-добрия ви приятел. Дълготрайният дизайн позволява повече часове забавление, без значение колко вашето кученце копае и хапе.

2.Подобрява способностите за решаване на проблеми: Включете вашите космати приятели способности за решаване на проблеми с нашия Sniff Mat за кучета.Насърчава когнитивното развитие, като предизвиква техните игри на ума и осигурява часове на озадачаващо забавление.

3.Подобрен опит: Вашият космат приятел щастливо ще подуши и ще се храни, без да се притеснява, че постелката се движи или подхлъзва. Нашият неплъзгащ се дизайн на дъното осигурява сигурно изживяване при хранене, което го прави по-безопасно и по-забавно.

4.Интерактивна мозъчна игра: Нашата регулируема подушваща подложка за кучета е идеалната главоблъсканица с регулируеми нива на трудност. Тази лека и сгъваема подложка е предназначена да намали скуката, като същевременно стимулира мозъка на вашето куче.

5.Безпроблемно почистване: За да поддържате килимите на кучето си добре поддържани и хигиенични, препоръчваме да ги почиствате два пъти седмично. Просто ги хвърлете в пералнята и ги оставете да изсъхнат на въздух. Без кавга, без суетене.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Номер на модела: Sniff Мат за кучета
  • Тип артикул: Оборудване за гъвкавост

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти