Свирки за елени за автомобили и мотоциклети Запазване на елен Предупредителни устройства Отблъскване на животни Външна безопасност Мини кола

6.49лв. 9.54лв.

(0 Коментари)

SKU: g179096



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Поддържайте автомобила си безопасен и сигурен с това ефективно животно за кола. Подходящ за различни модели автомобили, той е задължителен за шофьорите в райони с чести блокирания на животни.

Това компактно и леко устройство, изработено от издръжлива пластмаса, осигурява надеждна употреба. Той осигурява спокойствие по време на шофиране и се вписва безпроблемно във всеки автомобил.

Проектиран за шофьори, които често се сблъскват с пътни препятствия, причинени от животни, този автомобилен аксесоар е от съществено значение за осигуряване на безопасност на пътя.

Независимо дали шофирате през селски райони, планини или крайградски пътища с висока активност на животните, това автомобилно животно ще ви помогне да защитите автомобила си от неочаквани срещи.

уверено, без да се притеснявате, че животните блокират вашето way.in това надеждно автомобилно животно днес и се насладете на тревожно пътуване.

Спецификации:

Материал: пластмаса

Цвят: черен, прозрачен

Размер: Приблизително 5cm / 1.97 ''x4cm / 1.57 ''

Пакетът включва:

2x Елен свирки

Бележка:

Моля, позволете грешки от 1 мм поради ръчно измерване.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: KOU JIANG
  • Произход: континентален Китай
  • Разстояние на алармата: 800m
  • Тип: Скорост на потока

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти