Локатор куче яка силиконови котка куче яка мек търсач случай за домашни любимци яка за домашни любимци държач за GPS проследяване търсачка

5.21лв. 10.42лв.

(0 Коментари)

SKU: g18801



Добави в желания

Проектиран изключително за Locator, той поддържа тракера безопасен по време на всяка дейност на домашни любимци със своя водоустойчив дизайн. Поставянето на тракера е лесно и безпроблемно, което прави използването му лесно за всички.

Спецификация:

Материал: силикон

Размер на продукта: (прибл.)6.5 * 3.5 * 1.2cm/2.56*1.38*0.47 инча

Цвят: черно, бяло, червено, тъмно синьо, бордо, оранжево, жълто, лилаво, зелено

Опаковъчен списък:

1* Куче Котка Кола

Вижте повече подробности за

продукта 1.Подходящ за локатор: С помощта на тази яка, която пасва удобно и сигурно на локатора, често можете да наблюдавате местонахождението и дейностите на вашия домашен любимец. Той е лесен за поставяне и излитане и не пречи на комфорта или мобилността на вашия домашен любимец.

2.Serve за дълго време: Този мек силиконов нашийник за кучешка котка предпазва локаторите от драскотини и случайни капки, като ги предпазва по време на дейности с домашни любимци.Материалът също е за многократна употреба и лесен за поддръжка.

3.Лесен за използване: Тази кучешка котка яка е идеална за малки до средни домашни любимци и се вписва добре на нашийници, вариращи в ширина от 0,47 до 0,87 инча. Той е силен, преносим и уютен за вашите домашни любимци.

4.Устойчивост на вода: Водните щети не могат да бъдат причинени на яката от изключителната водоустойчива ефективност на тази кучешка котка. Всяко място или време ще бъде безопасно за вас да го използвате. Освен това, почистването и поддръжката се опростяват от водоустойчивата конструкция.

5.Extensive приложение: Повдигнете времето за игра на вашия домашен любимец с нашия Dog Cat Collar, проектиран с инстинктите и нуждите на вашия космат приятел. Тази интерактивна играчка съчетава максимално забавление и удобен за домашни любимци дизайн, което я прави хубав подарък, който подобрява взаимодействието с кучетата и добавя елемент на вълнение към ежедневието им.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Комплекти, Кучета
  • Произход: континентален Китай
  • Е смарт устройство: no
  • Материал: FIBER

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти