Открит вятър камбанен висулка желязо изкуство висулка Декорация на дома дърво висящи на открито висящи листа вятър камбанен звън декорация

9.46лв. 15.78лв.

(0 Коментари)

SKU: g30955



Добави в желания

1. Ръчно изработен железен занаят: Този медальон е изработен от ръчно изработен железен занаят, всяко листо е пълно с художествено усещане, подобрявайки ефекта на декорация на околната среда. Простият и изискан железен стил и уникалният персонализиран дизайн добавят функция, която не може да се намери другаде към декорацията на вашия дом.

2. Висящ дизайн: висящият дизайн улеснява окачването на висулката на вратата, балкона, градината и други външни пространства, което увеличава артистичната атмосфера на външното пространство и също така може да виси на закрито на камината, прозорците и други места, за да създаде елегантна и хармонична атмосфера.

3. Функция за вятърен звън: в допълнение към функцията за декорация, висящият вятърен звън на листата също има функция за облекчаване на атмосферата. Точно като певец или поет, който никога не се уморява, трепери нежно, отеква в пространството ви с вятъра, носейки ви приятни и успокояващи чувства.

4. Висококачествени материали: Използваме висококачествени железни материали с отлична твърдост и издръжливост, които могат да устоят на вятъра и слънцето, да поддържат новостта на продуктите за дълго време и да ги поддържат в добър външен вид през цялото време.

5. Перфектен подарък: Този медальон е подходящ не само за ваша собствена употреба, но и добър подарък. Особено за приятели, които обичат занаяти или декорация на дома, това ще бъде специален и смислен подарък.

Спецификации

Име на елемент: Вятърен звънец

Материал: алуминий, дърво

Удобства: изящна изработка, домашен декор, висящи

Размер: 32.8cm x 11cm x 4cm

Бележки:

Поради разликата в настройките на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

Моля, позволете малка разлика в размерите поради различно ръчно измерване.

Пакетът включва

1 x Вятърен звънец

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Име на марката: Hoeaden

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти