Mewoofun 6pcs комплект куче snuffle играчка мека плюшена скърцане дъвчете за кученце скриване & търсене на фураж игра за куче интерактивна играчка

35.83лв. 75.63лв.

(0 Коментари)

SKU: g122842



Добави в желания

Характеристика

Разнообразни зеленчукови форми: Този комплект играчки се състои от различни зеленчукови форми, подходящи за кучета, като чесън, райска ябълка, гъби шийтаке, моркови. Всяка зеленчукова форма служи като отделен пъзел елемент, което прави играчката визуално привлекателна и наподобяваща истински зеленчуци.

Snuffle Mat Base: Комплектът играчки за смъркане обикновено включва мека и текстурирана основа, наподобяваща подложка за смъркане. Тази подложка е покрита с ленти от плат или джобове, където можете да скриете лакомства или гранули. Кучетата използват носовете си, за да смъркат и търсят скритите лакомства, като се докосват до вроденото си поведение на хранене и лов.

Сензорна стимулация: Скритите лакомства за играчки от зеленчукови форми ангажират сетивата на вашето куче, включително обонянието и допира. Тази сензорна стимулация е не само умствено обогатяваща, но и осигурява удовлетворяваща и успокояваща дейност, която може да помогне за облекчаване на скуката и тревожността.

Когнитивно обогатяване: Кучетата се нуждаят от умствени предизвикателства, за да останат остри и доволни. Комплектът играчки с форма на зеленчук предлага когнитивно обогатяване, като изисква от кучетата да използват уменията си за решаване на проблеми, за да разкрият лакомствата. Тя ги насърчава да мислят и изследват, осигурявайки умствено ангажиращо забавление.

Интерактивна игра: Този комплект играчки насърчава интерактивната игра между вас и вашето куче. Можете да им покажете как да намерят лакомства и да ги насърчите да изследват различните зеленчукови форми. Това е свързваща дейност, която укрепва връзката ви, като същевременно поддържа кучето ви физически и психически активно.

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Скърцане играчки
  • Материал: Руно
  • Задаване на тип: Да
  • Име на марката: MEWOOFUN
  • Произход: континентален Китай
  • Е смарт устройство: no
  • Тип: Кучета

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти