Дървен папагал костур стойка естествено дърво кръгла стойка играчка с колело за папагали птици упражнения продукти за хамстери джербили

22.06лв. 31.50лв.

(0 Коментари)

SKU: g339455



Добави в желания

Надстройте дома на птицата си с нашите трайни и удебелени играчки за клетки за птици.Кажете сбогом на загубата на време и труд за постоянни заместители. Яркият дизайн на божур ще добави към удоволствието от играта на вашата птица.

Спецификации:

Име на продукта: Стойка

за папагали Материал на продукта: Дърво

Размер на продукта: около 15 * 23 см / 5.91 * 9.06 инча

Цвят на продукта: Цвят на

дървото Приложимо: подходящ за тигър, божур, Xuanfeng и други малки домашни птици

Функция: Насърчаване на движението и подобряване на координацията на птицата.

Опаковъчен списък:

1бр * Стойка

за папагали Бележка:

1. Поради различните настройки на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

2. Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете 1-2 см разлика в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Здрава и дълготрайна конструкция: Със своята здрава и издръжлива структура, изработена от чисто естествено дърво, тази стойка за папагали осигурява безопасен и удобен костур за любимия ви пернат приятел, за да си почине и да играе, като гарантира, че няма лесно да се счупи или преобърне.

2.Firm Foundation: Вашият папагал заслужава удобен и безопасен костур, поради което нашата стойка за папагали има кръгъл дървен стълб и удебелена основа, които осигуряват стабилна подкрепа. Не само, че е стабилен и надежден, но също така е лесен за стоене и няма да се преобърне.

3. Лесен за инсталиране в няколко стъпки: Свържете полюса към две дървени рамки с винтове и поставете птичи кацалки и играчки за минути. Нашата стойка за папагали спестява време и труд с безпроблемно сглобяване, с което всеки може да се справи. Насладете се на процес без стрес и подгответе зоната за игра на вашия домашен любимец без никакъв шум.

4.Интерактивна и стимулираща: Нашата стойка за папагали осигурява въртящ се костур и играчки за катерене на тигрови птици Xuanfeng, за да насърчи любопитството и активността на вашия пернат приятел. Тази стойка е идеална за малки птици като божур и кокатиел, осигурявайки часове стимулация и упражнения.

5.Катерене забавно: Чудесно решение за поддържане на вашия папагал активен и здрав. Нашата здрава дървена стойка е оборудвана с играчки, които спомагат за подобряване на координацията и осигуряват забавно катерене. Гледайте как пернатият ви приятел се наслаждава на новото си любимо място за свърталище.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Полиестер
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти