Aid Hind Регулируема инвалидна разходка Лека мобилност Рехабилитация Инструменти за инвалидни колички Крака Крайник Крак Pet I2t8 куче количка

109.80лв. 243.99лв.

(0 Коментари)

SKU: g341296



Добави в желания

Помощ Hind Регулируема инвалидна разходка Лека мобилност Рехабилитация Инструменти за инвалидни колички Крака Крайник Крак Pet I2t8 куче количка

Описание

на продукта Име на продукта: специално малко куче домашен любимец инвалидна количка кола

Цвят: като картина

Материал: Алуминий + PP + полиестер алуминий + PP + полиестер

Размер: като картина

Описание

на продукта УНИКАЛЕН ДИЗАЙН: Нашата инвалидна количка за домашни любимци е създадена, за да помогне на домашни любимци с проблеми с краката да ходят, да тичат и да играят свободно и да им помогне да се върнат към нормалния живот. Със своя трогателен дизайн, вашият домашен любимец ще се чувства обичан и подкрепян, докато възвръща своята мобилност и увереност.

РЕГУЛИРУЕМА УПОТРЕБА: При избора на инвалидна количка за вашия домашен любимец е важно да изберете правилния модел и конфигурация. Нашите инвалидни колички са проектирани с регулируема височина, дължина и ширина, за да осигурят максимален комфорт и безопасност.

Чудесен помощник за домашни любимци: с този продукт можете да помогнете на вашия домашен любимец да възвърне свободата си и да гарантира, че отново може да се наслади на различните дейности в живота си.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Нашите помощни средства за рехабилитация на домашни любимци са предназначени за малки кучета, като чихуахуа, йорки, ши дзъ, малтийски, пудел и др., Не са подходящи за големи кучета.

Забележка: Нашите леки инструменти за рехабилитация на домашни любимци са само за малки кучета, моля, закупете според референтната таблица за размера.

Опаковка на продукта.

1* Количка за

домашни любимци в инвалидна количка Здравейте, момчета, благодаря ви, че посетихте магазина ми. Можете да се свържете с нас, за да получите повече подробности за стоките. Ако имате нужда от повече този елемент, можете да се свържете с нас. Ние ще ви дадем най-доброто. Оставете вашето съобщение!

Подробна информация за продукта
  • Задаване на тип: Да
  • Тип артикул: Аксесоари за коса
  • Произход: континентален Китай
  • CN: Гуандун
  • Тип: Кучета
  • Материал: Плат

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти