Kitten Animal Chirping Меки и безопасни звуци топка смешно преследвач ролкови играчки за домашни любимци, подходящи за котка куче кученце

26.25лв. 52.51лв.

(0 Коментари)

SKU: g342209



Добави в желания

Нашата чуруликаща котешка играчка активно привлича котката ви да ловува, пляска и се нахвърля, като същевременно я кара да се чувства така, сякаш ловува истинско малко животно. С различни настройки, за да отговорите на предпочитанията на котки от всички възрасти и навици, можете лесно да взаимодействате с любимото си котенце. Плюс това, нашата играчка включва USB кабел за зареждане за лесна употреба.

Спецификация:

Тип на проекта: Котка звукова играчка

Материал: плюш, PP

Капацитет на батерията: 300mAh

Напрежение: 5V

Метод на зареждане: USB зареждане

Материал на батерията: полимерна литиева батерия

Предназначение: Универсален за котки и кучета

Списък на пакетите:

Чуруликаща котешка играчка*1

Въже*1

Кука*1

USB кабел за зареждане*1

Коча билка*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Smart Motor: Забавно време за игра с тази чуруликаща играчка за котки, която разполага с интелигентен трептящ мотор.Той автоматично се активира на всеки 30 секунди и не изисква докосване, за да накара котката ви да ловува, да пляска и да се нахвърля. Дръжте косматия си приятел стимулиран и забавляван в продължение на часове.

2.Animalistic Hunting Experience: Чуруликащата котешка играчка с външен вид и плюшена текстура ще даде на котката ви усещането за лов на истинска плячка. Сладките очи и вниманието към детайла в животинската форма го правят вълнуващ и интерактивен спътник за игра.

3.Multiple режими: Тази чуруликаща котка играчка има три режима, от които да избирате: режим на потупване, режим на чуруликане и режим на потупване и чуруликане. Можете лесно да превключвате между тях, за да отговорите на предпочитанията на котки от различни възрасти и навици. Тази играчка е не само добър избор за декорация на дома, но и перфектен подарък за любителите на котки.

4.USB зареждане: Елиминирайте неприятностите и разходите за подмяна на батерията с нашата чуруликаща играчка за котки, която включва USB кабел за зареждане и сменяемо вградено устройство за зареждане, захранвано от USB за безпроблемно зареждане.

5.Подобрете взаимодействието: С дизайн на катарама за въже на гърба, тази чуруликаща котешка играчка позволява интерактивна игра между вас и любимото ви котенце, предоставяйки още повече възможности за забавление! Подходящ за използване с котешки дразнителни пръчици.

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Мишки и играчки за животни
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: найлон
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти