Catappa листа за отшелник раци баланс рН подобряване на здравето скривалище 20pcs Индианци бадемови листа Catappa индианци бадемови листа

7.75лв. 15.51лв.

(0 Коментари)

SKU: g205958



Добави в желания

Регулирайте рН на аквариума на раците и се насладете на омекотено осветление с тези листа. Сварете за минута и добавете към резервоара за естествена среда. Перфектен и за риба бета. Направете аквариума си здрав и щастлив дом!

име: Катапа листа за аквариум

Количество: 20 броя/упак.

Дължина на всяко парче: 15 ~ 20 см / 5.9 ~ 7.87in

Списък:

Листа от катапа за аквариум*20бр

Вижте повече подробности за

продукта 1.Long Service Life: Чрез съхраняване на нашите индийски бадемови листа за дълго време, можете без усилие да защитите водния си живот. Тези естествени листа на Catappa са щателно измити, варени и изсушени на слънце за чиста и безопасна среда, осигурявайки дълготрайно съхранение.

2.Подобрете околната среда на вашия аквариум: Създайте подхранващи условия чрез регулиране на нивата на рН на водата и осигуряване на основни минерали за рибите. Нека вашата бета, скариди и костенурка живеят във външна среда.

3.Подобрете атмосферата на аквариума: Увеличете неприкосновеността на личния живот на вашите водни приятели със способността на индийските бадемови листа творчески да разпръскват светлината и да я омекотяват. Създайте спокойна атмосфера, пълна с уединение и сигурност.

4.Удобна употреба: Отнасяйте водните си домашни любимци към здравословна и стимулираща среда с индийски бадемови листа. Те могат да се варят в продължение на минута, преди да се добавят към резервоара или просто да се поставят направо вътре.

5. Широка гама от приложения: Трансформирайте дома на вашия аквариум или влечуго с индийски бадемови листа, осигурявайки здравословно и естествено местообитание за сом, костенурки, бета, скариди и уютна подложка за гнездене за змии, гущери и жаби.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: Индианци Бадемови листа
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти