Котешки риболов Фигурка Преносими играчки за котешки риболов Животински модел Котка Staues смола Арт скулптура DIY Аквариум Котешки фигурки Ярки

5.06лв. 10.09лв.

(0 Коментари)

SKU: g212599



Добави в желания

Обичате ли риболова или котките? Защо да не имаме и двете с този декор за риболовни котки? Този сладък и странен елемент разполага с котка, окачена на въдица, готова да хване малко риба. Това е чудесен начин да добавите малко забавление и индивидуалност към вашия дом, офис или градина. Независимо дали обичате да отглеждате риба или котки, този декор за риболовни котки ще ви накара да се усмихвате всеки път, когато го видите.

Спецификации:

име: Фигурка

за риболов на котки Цвят: дългокосместа котка, тигрова котка, круша котка

Тегло: Дългокосместа котка: около 11g, Tiger Cat: около 8g, Pear Cat: около 7g

Опаковъчен списък:

1* Фигурка

за котешки риболов Вижте повече подробности за

продукта 1.Забавен декор: Тази фигурка за риболов на котки може да бъде окачена на ръба на аквариума, симулирайки сцена на котки, които ловят риба в аквариума. Това е сладък и творчески начин да добавите забавление и цвят към вашите бюра или други места.

2.Изящно изработена: Тази фигурка за риболов на котки е не само възхитителна украса за вашия аквариум, но и безопасен избор за вашата риба. Тя е изработена от смолен материал, който не влияе на качеството на водата или не вреди на вашата риба. Също така е екологичен и дълготраен продукт, който можете да използвате с увереност.

3.Colorful и реалистични: Със своите ярки цветове и реалистични детайли, тази фигурка за риболов на котки е възхитително допълнение към вашия дом. Той добавя красота и чар към всяко пространство, създавайки топла и уютна атмосфера. Дизайнът на декорацията е елегантен и изискан, подходящ за всеки стил и повод.

4.Multi опции: Тази фигурка за риболов на котки ще зарадва вас и вашата риба с прекрасния си и забавен външен вид. Той се предлага в различни стилове и цветове, за да съответства на вашите предпочитания и личност.Можете да изберете различни опции, за да създадете озеленяване на аквариума, което изразява любовта ви към котките и рибите. Предлагат се множество опции за настаняване на всеки размер и тема на резервоара.

5.Творчески подарък: Тази фигурка за риболов на котки е забавен и творчески начин да покажете любовта си към вашите космати приятели. Независимо дали обичате да отглеждате риба или котки, тази фигурка ще ви накара да се усмихвате всеки път, когато я видите. Това е перфектен подарък за различни поводи, като рождени дни, годишнини, Нова година и др.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: Миниатюрен котешки риболов
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти