Котешка купа Купа за кучета Храна за домашни любимци Хранилка за вода Неплъзгаща се трайна защита от двойни купи Консумативи за цервикални домашни любимци

2.40лв. 38.56лв.

(2 Коментари)

Тагове: купички за храна за вода котки, зареждащ щепсел sony xperia, anti гълтане храна купа котка, двойни пластмасови купи котки

SKU: g188064



Добави в желания

Характеристика:

Нашата ортопедична купа за домашни любимци против повръщане е стилна, функционална и е 100% проектирана с мисъл за благосъстоянието на вашата котка! Това предпазва вашите котенца от болките на повръщане, което е доказано, че е разрушително, особено в напреднала възраст.

Помогнете на котката си да се храни бавно, за да избегнете проблеми с повръщането: Тя е проектирана с наклон от 15° за увеличаване на основата, така че да се намали компресията на шийните прешлени, причинена от прекомерното спускане на главата, когато домашният любимец яде, и да се храни здравословно.

Купи и стойка база могат да бъдат разделени, разделен дизайн, лесен за почистване. Стойка включена: Може да не го знаете, но с вашата котка яденето на по-висока позиция е нещо добро за нея. Той помага при храносмилането, тъй като отваря въздушния им поток.

Нехлъзгащото се дъно може да позволи на кучетата и котките да се хранят в стабилна среда и да предотвратят инциденти. Единична или двойна: Искате една купа или две?Още по-добре, какво иска Кити? Каквото и да решите, ние сме ви покрили.

Висококачественият и токсичен свободен материал и изящните плавателни съдове правят купата безвредна за домашни любимци и има дълъг експлоатационен живот.

Дизайн на двойна купа, здравословна диета: набор от прибори за хранене може да осигури вода и храна за кучета и котки едновременно.

Нехлъзгане: Това е нехлъзгащо се и устойчиво на върха, така че всичко остава точно там, където трябва.

Те са лесни за почистване, Когато са готови за почистване, просто ги завъртете и изплакнете с малко топла сапунена вода.

Съберете за секунди! Той има малък врат върху тях, който просто се плъзга право в основата, така че те няма да се движат или да се въртят, след като са влезли.

Спецификация:

Материал: Пластмаси за опазване на

околната среда Тип: Купички за

домашни любимци Цвят: Черен, бял, прозрачен

Включен пакет:

1 x Котешка купа с повдигната стойка

Подробна информация за продукта
  • Форма: Закръглено
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Пластмаса
  • Тип: Двойно, котки
Анонимен

Препоръчвам добри хранилки

2023-11-21

Анонимен

След като го тествах известно време мога да дам оценката си, 10 без съмнение най-доброто и бих го купил отново също е супер удобно за почистване и всичко, въпреки че струвах на котките си 1 ден, за да свикна с новото.

2023-11-01


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти