6 пръчици Натурални котешки ментови пръчици Котешка коча билка Дъвчащи играчки Домашни любимци Моларни пръчици Котенца Почистване на зъби Устойчиви на захапване играчки Продукти за домашни любимци

5.63лв. 11.26лв.

(0 Коментари)

SKU: g341078



Добави в желания

6 пръчици Натурални котешки ментови пръчици Котешка коча билка Дъвчащи играчки Домашни любимци Моларни пръчици Котенца Почистване на зъби Устойчиви на захапване играчки Продукти за домашни любимци

Описание:

6 пръчки / кутия котка дъвчете играчки 100% естествен Silvervine коча билка играчки пръчки котенца зъби почистване безопасно котка стик лечение за котки от всички възрасти

Име на продукта:Котка мента стик/жлъчка плодове молар стик

Съставка: коча билка, Polygonum vulgaris, жлъчни плодове, ядлива дъвка

Приложими групи: Котки (повече от три месеца)

Опаковка: Вътрешна прозрачна торба

Размер на външната кутия: 14.5x6.5x1.5cm / 5.71x2.56x0.59in

Нетно съдържание: 6 пръчки / кутия

Срок на годност: 24 месеца

Тегло: 20г

Спецификации:

Черта:

Всички естествени: Естествени дървени пръчици от растението silvervine. Безопасно и здравословно. Без добавки или консерванти е безопасно котките да си играят, да дъвчат и да се разсейват.

Естествени играчки за котки за облекчаване на тревожността - Котешките дъвчащи дъвчащи ще помогнат на котката ви да се отпусне и да намали тревожността! Когато се яде, сребърната лозова коча билка действа като успокоително, но когато мирише, действа като стимулант. Вашата котка ще стане много развълнувана и ще покаже игриво поведение. Полезно за стресови или предизвикващи тревожност събития като преместване на дома или отиване на ветеринар. Котешките дъвчащи пръчици също са чудесни за подпомагане на котките да се приспособят към новата си среда.

Полезни за храносмилането и оралното здраве на вашата котка - Пръчиците от сребърен ратан предпазват венците на котката. Премахване на фетишите и подобряване на хигиената чрез ефективно премахване на плаката и зъбния камък. Оралното здраве, насърчава здравословното дъвчене и действа като естествена четка за зъби. Това им помага да се разсеят от дъвченето на грешното нещо, което ги прави чудесно котешко лакомство.

Лесен за използване - Ако пръчката вече няма същия ефект, както е започнала, просто разтрийте малко кора от пръчката или отстранете използвания слой, за да си възвърнете силата, която може да включи отново комплекта ви. Пръчката може да се използва многократно. Нашите данни показват, че котките се справят най-добре с ухапвания, които са дълги 4,7 инча.

Включен пакет:

6 пръчки / кутия котка мента пръчка / жлъчка плодове молар стик

Бележки:

Преход: 1cm = 10mm = 0.39inch

Моля, позволете грешка от 1-3 мм поради ръчно измерване.pls уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви!

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Бамбук
  • Тегло: 20g
  • Тип играчки: Дъвчете играчки
  • Име на продукта: Котешка ментова пръчица
  • Нетно съдържание: 6 пръчки/кутия
  • Срок на годност: 24 месеца
  • Е смарт устройство: no
  • Тип: котки

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти