Играчки за кучета без неща за кученце, скърцащи скърцащи играчки за дъвчене на кучета Катерица плюшена кучешка играчка с въжени възли за малки кучета

12.02лв. 19.38лв.

(0 Коментари)

SKU: g371108



Добави в желания

Предлагаме отстъпка за голямо количество. Добре дошли да се свържете с нас!

1. Скърцането в главата и набръчканата хартия работят чудесно, което кученцето силно разклаща и ухапва, също ще работи добре, когато скърца. Той получава куче внимание веднага и той може да играе с него за известно време. Добро качество за цената.

2.It ще издаде звук, ако натиснете главата. Играчките за кучета без плънка с набръчкване и скърцане ще позволят на вашите кученца да се движат малко по-силно, да привличат вниманието и да възбуждат интереса им. Скърцащи играчки за неудържимо забавление.

3.Катерица въже куче играчка е не само добре да дъвче, но също така е добре да се запази здравето на зъбите, чисти зъби и може да спре кучета от съсипване на вашите видове неща.

4.Stuffingless куче играчки с набръчкване и скърцане, възел въже "ръце" и "крака" много забавно за дъвчене, извличане, хвърляне, дърпане и обучение, направи куче игра и дъвчете добре.

5.Ако домашните любимци разгадаят един от въжените възли, можете да вържете отново. Издръжлив за дълготрайно дълго. Това е лесно да вземете, дъвчете и играйте влекач, чудесно за закрито, забавление

на открито 6.Изработен от естествен памук, полиестер, лен и части от тялото плюш, така че да не се притеснявате, че кучето го яде, защото ще се превърне в изпражнения.

7.Durable куче играчки нямат плънка завършва навсякъде. Създаване на висококачествена играчка с добър шев и трайна тъкан нишка кърпа, която е трудно да се счупи.

8. Проектиран за кученце, средни и малки играчки за кучета, плюшени играчки за кучета с набръчкване и скърцане, хубава играчка за домашни любимци и задържане на вниманието им.

9.Препоръчваме кучетата да бъдат наблюдавани, когато играят с всички играчки. Правилното наблюдение може да помогне за предотвратяване на случайно поглъщане на части.

10. Щастливо куче, щастливият живот е нашата цел, ние знаем, че вашите домашни любимци означават толкова много за вас и винаги мислим как да осигурим релаксиращо преживяване за вашето семейство, така че тази играчка да е най-добрият избор.

Име на модела: кафява катерица

Тегло: 83г

цвят: кафяв

материал: Памук + полиестер + плюш

размер: 26 * 28 см

Съдържание на пакета:

1 * Домашен любимец вокална играчка

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Интерактивни играчки
  • Материал: Каучук
  • Задаване на тип: no
  • Произход: континентален Китай
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти