Cat Brush Премахване на косми Гребен за епилация на домашни любимци за котки Четка за подстригване без хлъзгане Неръждаема стомана Гребени за кучета Четки Аксесоари за котки

12.02лв. 24.02лв.

(0 Коментари)

SKU: g384922



Добави в желания

Характеристики:

Поддържайте козината на котката гладка и блестяща с тази четка за котешка козина. Той има меки влакна, които няма да навредят на кожата на вашия домашен любимец и дръжка, която не е лесно да се повреди. Само с едно докосване можете да премахнете отпуснатата козина и мръсотия от котката си. Тази четка е подходяща за котки от всички размери и типове коса. Също така е чудесно средство за оформяне на други домашни любимци, като кучета и зайци.

Спецификации:

име: Самопочистваща се четка за

котки Цвят: Бял/Син

Размер: 20.5 * 9.7cm / 8.07 * 3.81in

Ширина на иглата на гребена: 7.5cm / 2.95in

Дължина на гребена игла: 5cm / 1.96in

Материал: ABS + гребен

от неръждаема стомана Форма: котешки уши

Тегло на продукта: 105g

Приложими обекти: котки и кучета

Списък с продукти:

1 * Самопочистваща се четка за

котки Бележки:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на продукта може да е малко по-различен от картината.

Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика в размера от 1-3 см.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Отърви се от всеки пух: Тази четка за подстригване на котки има извити игли с висока плътност, които са огънати на 15 градуса, които могат да получат достъп до вътрешния слой на косата и да се отърват от всякакви пухчета и примеси. Гребенът също плавно преминава през косата и разплита всякакви възли.

2.Изработени от неръждаема стомана: Тази красота Cat Brushes е изработена от трайни зъби от неръждаема стомана, а след това Cat Brushes може да се използва дълго време без повреди.

3.Soft мъниста: Тази котка оформяне Cat Hair Brush е проектиран с меки мъниста, които деликатно масажират кожата и козината на вашия домашен любимец, без да ги увреждат или надраскат.

4.No По-разхвърляна коса: Просто натиснете бутона за освобождаване и косата на Cat Brush For Shedding ще бъде изхвърлена, оставяйки ви чист и санитарен гребен.

5.Широка гама от приложения: Тази самопочистваща се четка за котки работи за котки, кучета, зайци и всеки друг домашен любимец с козина. Той се отървава от отпусната коса и мръсотия, като същевременно осигурява релаксиращ масаж.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: котки
  • Тип артикул: НОЖИЦИ
  • Материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти