Catnip топки за котки стена самостоятелно забавление домашни любимци артефакт ухапване ухапване топка котка зъби почистване играчка домашни любимци

5.76лв. 11.52лв.

(0 Коментари)

SKU: g397023



Добави в желания

Точки:

1. Естествено привличане за игра: Нашата играчка за коча билка съдържа естествена коча билка, способна да привлече вниманието на котките за часове удоволствие. Тези топки са идеални за скърцане със зъби, почистване на устата на котките, забавление, като същевременно подобряват оралното им здраве.

2. Накарайте котката си да мяука: Тази играчка за коча билка се предлага в сладка форма на котешка глава, която е едновременно изящна и практична. Тя ще държи вашия космат приятел ангажиран в продължение на часове с естествения си пълнеж от коча билка. Плюс това, това увеличава забавлението от взаимодействието ви с котката ви, тъй като можете да я хвърляте, да я търкаляте или да я скачате. Накарайте котката си да се вълнува и да е щастлива с тази играчка.

3. Индуктор на любопитството: С възможността да се върти на 360 °, нашата играчка за коча билка подобрява времето за игра на вашата котка, като им позволява да се наслаждават на различни ъгли и позиции. Стимулирайте любопитството и желанието им да изследват с тази иновативна и интерактивна играчка.

4. Развихрете времето за игра на котката си: Сега можете да предоставите на вашите котешки приятели вълнуващо и разнообразно време за игра с тази играчка за коча билка. Поставете го върху всякакви гладки повърхности като стени, подове или прозорци и наблюдавайте как тяхната активност и жизненост летят на съвсем ново ниво.

5. Широко приложима: поглезете вашите котенца, средни, големи и малки котки с тази играчка за коча билка. Той се влива с естествена коча билка, идеален за стимулиране на сетивата им и насърчава игривото поведение. Тази мека и добре изработена топка може да издържи на ухапване, надраскване, хвърляне и подскачане.

Описание:

Нашите топки за стена са идеални, за да стимулират любопитството на вашето котенце и да увеличат забавлението от взаимодействието ви с него. Те не само осигуряват часове забавление, но също така помагат при скърцане със зъби, за да почистят устата си, докато се наслаждават на времето си за игра близо до прозореца.Стимулирайте желанието им да изследват и да ги държите заети с нашите топки за коча билка за стена.

Спецификация:

1. Име: Топка

за облизване на коча билка 2. Размер: (прибл.)5*5*4см/1.97*1.97*1.57 инча

3. Материал: ABS + мента топка

4. Цвят: розов, зелен, син

Опаковъчен списък:

1pc * котка коча билка топка играчка

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Играчки за коча билка
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: найлон
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти