3ml Гел за зъби за кучета Гел за чисти зъби за кучета Гел за чисти зъби Решение за грижа за зъбите на домашни любимци Консумативи за котки Куче Грижа за зъбите

6.05лв. 9.29лв.

(0 Коментари)

SKU: g19276



Добави в желания

Точки:

1.Изобилие функции: С този домашен любимец Oral Repair Gel, дайте на вашия домашен любимец цялостна грижа за устната кухина, която премахва петна, предотвратява дискомфорта, старателно почиства зъбите и незабавно ги избелва. Поддържайте оралното здраве на лоялния си спътник на място с цялостно почистване.

2.Oral Care Solution: Подобряване на оралното здраве на вашия домашен любимец. Борба с оралните проблеми като натрупване на петна и лош дъх с нашия гел за орално възстановяване на домашни любимци. Влива се с естествени съставки, облекчава чувствителните зъби и венци, спира кървенето, поправя щетите и освежава дъха. Дайте на вашия домашен любимец здрава уста и щастлив живот.

3.Безопасно решение: Кажете сбогом на проблемите със зъбите на домашни любимци с нашия безопасен и нежен гел за орален ремонт на домашни любимци. Неговата мека и недразнеща формула съдържа естествени екстракти като лимон, мента и лайка, осигурявайки здрави зъби без странични ефекти или увреждане на венците.

4.Лесно за потребителите: Поддържайте оралното здраве на вашия домашен любимец под контрол с този гел за орален ремонт на домашни любимци! Нанесена директно или заедно с други орални продукти / паста за зъби, тя осигурява безопасна и лесна грижа за зъбите на вашите космати приятели, спестявайки ви време и усилия.

5.Easy пренасяне: Вземете решение за устна хигиена на открито за вашия домашен любимец с Pet Oral Repair Gel. Неговият малък размер и леко тегло позволяват лесно съхранение и удобно носене. Поддържайте зъбите на вашия космат приятел чисти и здрави по всяко време, навсякъде, без тежестта или неудобството на инструмента.

Нашият гел за чисти зъби за кучета с лимон, мента, екстракт от лайка и други, е идеалното решение за премахване на натрупването на петна и облекчаване на различни орални проблеми. Това ще ви спести време и усилия в рутинната грижа за устната кухина на вашето куче и може да се използва по всяко време и навсякъде. Дайте на вашия космат приятел свежия дъх и здравите зъби, които заслужават!

Спецификации:

Състав: вода, сода за хляб, екстракт от жлъчка, екстракт от лимон, екстракт от мента, екстракт от

лайка Размер: (прибл.)1.2 * 12.5cm/0.47*4.92 инча

Капацитет: 3ml

Стил: както е показано на снимката

Бележка:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, показан на снимката.

2. Моля, простете отклонението на измерването, причинено от ръчно измерване.

Списък:

Домашен любимец орален ремонт гел *1

Или

Pet орален ремонт гел *2

Или

Домашен любимец орален ремонт гел *3

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • размер: 1.2x12.5cm
  • Номер на модела: Pet Oral Repair Gel

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти