Tangled Steamy And Brush Cat Removal Spray 3 Self for Steam Comb Loosse In1 Cleaning Hair Massage

20.15лв. 44.76лв.

(0 Коментари)

SKU: g33622



Добави в желания

In1 Loosse Tangled Steam Massage Самопремахващо се почистване Steamy 3 Cat Comb Brush Hair за спрей и

Описание

Многофункционален инструмент за

красота Тази четка за котки 3 в 1 е универсално допълнение към ежедневната грижа за вашия домашен любимец. Той ефективно решава проблеми като заплитания и навързани кожи, което го прави задължителен инструмент за собствениците на домашни любимци. Независимо дали имате котка или куче, тази четка ще запази козината на вашия космат приятел здрава и блестяща.

Парна четка за

коса на котка Ефективно решение за оформяне за щастливи, бездомни домашни любимци! Четката за котки Steam решава трите проблема с космите на домашните любимци, почистването с пара на домашни любимци и масажа на домашни любимци. Невероятно намаляване на проливането, кажете сбогом на косата в дома си и приветствайте по-чисто, без косми жилищно пространство!

Нежен към кожата

на домашния любимец Заобленият край на четката за зъби гарантира, че кожата на вашия домашен любимец не е увредена по време на оформянето.Без повече притеснения за драскотини или дразнене - вашият домашен любимец ще се наслади на комфортно и без стрес преживяване.

Обичайте козината

на домашния си любимец Използването на четка за котки с пара не само ще намали проливането, но и ще даде на вашия космат спътник по-здрава, по-блестяща козина. Вашето куче или котка ще изглежда и ще се чувства най-добре след всяка сесия за оформяне и ще хареса вниманието!

Почистете дома

без козина Редовното миене на зъбите с този инструмент за оформяне ще премахне излишната мъртва коса от козината на вашия домашен любимец и ще направи дома ви по-чист и без косми. Ще харесате подредеността, а вашият домашен любимец ще хареса времето за свързване. Това е печеливша за вас и вашия космат приятел!

Пакетът включва:

1* мокра котешка четка

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: котки
  • Тип артикул: Четки
  • Материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти