Интерактивна котешка играчка Цветна LED самовъртяща се интелигентна топка за домашни любимци Играчки Kitten Автоматична топка играчки за вътрешни котки Chases Game

15.66лв. 35.58лв.

(0 Коментари)

SKU: g64202



Добави в желания

Интерактивна котка играчка колоритен LED самостоятелно въртящи се интелигентни домашни любимци топка играчки коте автоматично топка играчки за закрито котки преследва игра

Bullet Points: 1.Система за избягване на препятствия: Отличаваща се с иновативна система за избягване на препятствия, нашата интерактивна играчка за котешка топка осигурява безпроблемно забавление. Оборудван с усъвършенствани сензори, той обръща посоката и се отдалечава, когато се натъкне на препятствия или тесни ъгли, осигурявайки повече забавление без никакво чувство на неудовлетвореност.

2.Потапяне и вълнуващо: Повишете любопитството и ангажираността на котката си с тази интерактивна играчка с топка. В нормален режим просто натиснете и задръжте, за да се насладите на 5 минути игра и тя се изключва автоматично. Превключете на интелигентен режим за игра по всяко време, тъй като топката се търкаля свободно и се активира при контакт с вашия котешки приятел.безкрайно забавление, упражнения и победи скуката с тази нова играчка в колекцията на вашата котка.

3.Симулирайте естествените инстинкти: Тази интерактивна играчка за котешка топка стимулира естествените ловни инстинкти на котката ви, като нахвърляне, надраскване и хапане, и увеличава нивата на активност, което със сигурност ще облекчи скуката й и ще я поддържа здрава и щастлива.

4.Насърчаване на релаксиращо пространство: Поддържайте нещата тихи с нашата интерактивна играчка за котешка топка. Той се търкаля спокойно върху звукопотискащи кеш материали, така че вие и вашата котка да можете да се насладите на безшумно време за игра.

5.Деликатен подарък: Тази интерактивна играчка за котешка топка стимулира естествените инстинкти на котката ви да играе чрез хапане, преследване, нахвърляне и надраскване. Когато котките видят, че топката се търкаля в чантата, те инстинктивно ще бъдат привлечени да изследват и да се наслаждават на собствената си игрална градина. Уникален подарък за вашата високоенергийна котка.

Оставете домашния си любимец да играе, без да се притеснявате, че ще заседнете.Тези играчки започват да се търкалят свободно и автоматично, за да облекчат скуката и да създадат спокойна среда. Идеален подарък за празниците или който и да е ден!

Спецификация:

Име: 2 в 1 симулирана интерактивна играчка

за ловна котка Материал: ABS

Размер на продукта: диаметър около 4,8 см / 1,89 инча

Списък

1 x 2 в 1 симулирана интерактивна играчка

за ловна котка

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Тунели
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: найлон
  • CN: Дзянсу
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no
  • Поддръжка: Дропшипинг/Търговия на едро

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти