Метална тел със стойка Set заваряване Разпояване Запояване Спойка Накрайник Dross Cleaner Почистване стомана топка окото филтър калай Премахни

19.84лв. 39.69лв.

(0 Коментари)

SKU: g196122



Добави в желания

Метална скоба за лента Разпояване на спойка Спойка Накрайник за поялник Препарат за отстраняване на шлака Мрежест филтър Детиниране и почистване на

стоманени топки черта:

1 Няма нужда да добавяте вода. Избягвайте охлаждането на върха на поялника, за да избегнете спукването на топката за запояване. Подобряване на ефективността на заваряване.

2. Ефективно предотвратяване на окисляването на върха на запояващото желязо и увеличаване на живота на върха на запояващото желязо.

3. Дизайн на купола. Тенекиената шлака няма да се пръска на работната маса. Поддържайте работната среда чиста.

4. При почистване на традиционната водопропусклива гъба, върхът на поялника винаги е в охлаждащо състояние и няма да се охлажда по време на процеса на почистване.

5. Когато върхът на запояващото желязо се вкара в метала, той може да бъде докоснат в няколко точки, за да се постигнат множество точки на почистване. По-чисти, по-удобни, по-бързи и ефективно подобряват ефективността на работата.

водач:

1 Поставете върха на поялника в телта в мундщука, за да отстраните остатъчната спойка на върха на поялника.

2 Не използвайте жицата в мундщука като гъба. Използвайте го, за да почистите върха. Тъй като жицата е оформена като пружина, тя може да изпръска остатъчната спойка върху върха. Бъдете внимателни, когато го използвате.

3. Когато сменяте жицата в мундщука, носете ръкавици, внимавайте да не разлеете спойката и отворете кутията вертикално.

Подробна информация за продукта
  • Сертифициране: ROHS, ce
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: метална тел

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти