Dog Sniff Mat против задушаване на домашни любимци Подложка за хранене на домашни любимци Интерактивни играчки за умствена стимулация на кучета насърчава естествените умения за хранене

26.92лв. 53.84лв.

(0 Коментари)

SKU: g21947



Добави в желания

Pet Activity Mat е чудесен начин да забавлявате и стимулирате косматите си приятели. Тя е изработена от безопасни и издръжливи материали, които могат да издържат на техните ухапвания и драскотини. Той също така им помага да облекчат стреса и скуката, особено когато преминават през никнене на зъби. Постелката има различни джобове и капаци, които крият лакомства и играчки, които задействат естествения им инстинкт да душат и изследват. Когато не се използва, подложката може лесно да се сгъне за лесно съхранение и преносимост.

Спецификации:

Размер: 63 * 26 см / 24.8 * 10 инча

Подходящ за: Кучета от всякакъв размер

Употреба: обучение, обогатяване, облекчаване на трудностите при никнене

на зъби Удобства: Безопасен материал, неплъзгащ се дизайн за съхранение, преносим и лесен за почистване

Списък с продукти:

Куче дейност мат *1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Selected Материал: Тази подложка за кучешка дейност използва трайни, безопасни и щадящи кожата материали, с мека фланелена материя и естествена гумена подложка, която може да се справи с гризането и остъргването на вашия домашен любимец.

2.Умствена стимулация: Тази подложка за активност повишава психичното здраве на вашето куче и намалява скуката. Той също така забавя скоростта им на хранене и подобрява храносмилането им, което ги прави по-енергични и игриви.

3.Gum Care Toys: Тези играчки са предназначени за малки кучета, които трябва да упражняват силата си на ухапване, тъй като те също могат да им помогнат да поддържат здрави венци и зъби по време на никненето на зъби.

4. Лесен за съхранение и сигурен: Подложката може лесно да се сгъне и закопчае за удобно съхранение. Той също така има неплъзгащ се лепилен дизайн, който държи подложката на място и предотвратява плъзгането на домашните любимци, докато играят.

5.Компактен и лесен за почистване: Тази подложка за кучешка дейност е добра за дейности на открито, тъй като може да се сгъва и взема при пътуване. Също така се почиства бързо, тъй като можете просто да го поставите в пералната машина.

Подробна информация за продукта
  • Е смарт устройство: no
  • Тип играчки: Интерактивни играчки
  • Материал: Руно
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Задаване на тип: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти