Играчка за мишка със звук Плюшени устойчиви на ухапване звукови интерактивни играчки за мишки Сладки играчки за котенца за вътрешни и външни малки мишки играчки за

5.30лв. 12.92лв.

(0 Коментари)

SKU: g27818



Добави в желания

Тази плюшена играчка за котки е идеална за задоволяване на естествените ловни инстинкти на вашия космат приятел. Със своя устойчив на ухапване материал, той може да издържи дори на най-трудната игра. Стимулирайте сетивата на котката си, докато изследва и хапе или стиска тази играчка. Подходяща за повечето котки, тази играчка е задължителна за всеки собственик на котка, който иска да забавлява домашния си любимец.

Спецификация:

име: Котка мишка играчки

Материал: плюш, PP памучен пълнеж

Размер продукта:

Звънец мишка: (прибл.)17cm/6.69 инча

Перо мишка: (прибл.)13cm/5.12 инча

Топка: (прибл.)13см / 5.12 инча

Тегло:

Bell Mouse: около 18g

Перо мишка 2-парче комплект: около 22.5g

Перо мишка + топка: около 22.5g

Удобства: Перо мишка и топка стил имат вградено звуково устройство, и камбана мишка стил има звънец

Опаковъчен списък:

1 * Котка мишка играчка

Забелязвам:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Вградено звуково устройство: Нашата играчка за котешка мишка се предлага с вградено звуково устройство, което задейства естествените инстинкти на котката ви. След като котката ви ухапе или стисне играчката, тя произвежда ясен звук, осигурявайки по-интерактивно игрово изживяване за вашия прекрасен домашен любимец.

2.Подобрете ловния инстинкт на котката си: Увеличете естествените инстинкти на вашия космат приятел с нашите играчки за котешка мишка, които разполагат с опашка от перо или звънец, за да привлекат вниманието на котката ви. Приемайки формата на сладка мишка, тя задоволява ловния глад на вашата котка и осигурява часове ангажиращо време за игра.

3.Надежден и дълготраен: Нашата играчка за котешка мишка е възхитително допълнение към колекцията играчки на вашата котка.Мекият плюшен материал е удобен на допир и няма да навреди на зъбите или ноктите им. Неговата издръжлива, устойчива на ухапване конструкция означава, че ще осигури и дълготрайно забавление.

4.Easy to Hold: Тази играчка за котешка мишка е компактна и лека, което улеснява вас и вашата котка да играете с нея. Подходящ е за повечето котки, независимо дали са големи или малки, млади или стари. Вашата котка ще обича да преследва и улавя тази играчка на мишката.

5.Wide приложение: Нашите играчки за котешка мишка са идеални, за да помогнат на вашия котешки приятел да се отпусне и да играе с часове. Те ще се забавляват да изследват, извличат и хапят тези играчки, които насърчават релаксацията. Подходящи за котки от всички възрасти и размери, тези играчки могат да се използват както на закрито, така и на открито.

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Мишки и играчки за животни
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: найлон
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти