Кучешко легло Площад за домашни любимци Плюшени средни малки кучешки диван възглавница домашни любимци успокояващо куче легло къща топли домашни любимци гнездо развъдник домашни любимци доставки

31.79лв. 63.59лв.

(0 Коментари)

SKU: g31161



Добави в желания

Точки:

1. Стилно гнездо: Това котешко легло е ярко оцветено, стилно и има прекрасна форма. Неговата изключителна изработка и отличителен дизайн максимизират комфорта, докато ярките цветове оживяват всяко пространство.

2. Стабилен дизайн: Това котешко легло разполага с подсилено шаси, което увеличава триенето и баланса, предотвратявайки причиняването на злополуки или преобръщане на леглото от котки.

3. Удобен материал: Изработен от отлични материали, това ултра-меко и кадифено легло за котки ще направи кучето ви много щастливо да се озове в него. През който и да е сезон, вашият домашен любимец ще бъде топъл и доволен в това удобно легло.

4. Лесен за измиване: С нашето лесно за измиване котешко легло можете да осигурите на вашия домашен любимец свежа и чиста среда за спане. Можете лесно да почиствате и поддържате местообитанието на вашия домашен любимец хигиенично редовно благодарение на функцията за машинно пране.

5. Защита на дома: Това меко и удобно котешко легло не само осигурява уютно място за почивка на вашия домашен любимец, но и предпазва мебелите ви от надраскване. Гнездото може да привлече вниманието на вашия домашен любимец и да го забавлява.

Описание:

Подобрете съня на котката си с нашето ярко оцветено супер меко плюшено котешко легло. Предотвратява злополуки и предпазва мебелите от надраскване. Не забравяйте редовно да го почиствате, за да поддържате котешкия си приятел щастлив и уютен.

Спецификации:

Име на продукта: Котешко легло

Тегло на продукта: 350g

Размер продукта: 15 * 15 * 32 см

Материал на продукта: памук + плат

Списък с продукти:

1* Котешко легло

Бележки:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на продукта може да е малко по-различен от картината.

Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-3 см в размера.

Подробна информация за продукта
  • Тип артикул: Одеяла за легло
  • Характеристика: Екологично чист
  • Стил на пране: Ръчно пране
  • Модел: Solid
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Материал: 100% памук
  • Номер на модела: Легло за кучета

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти