Ново гнездо за домашни любимци Зимно топло кученце Den Cat Villa Плюшени домашни любимци Матрак без хлъзгане на дъното Универсален за всички сезони Домашни любимци

21.73лв. 63.92лв.

(0 Коментари)

SKU: g34714



Добави в желания

Ново гнездо за домашни любимци Зимно топло кученце Den Cat Villa Плюшени домашни любимци матрак без хлъзгане отдолу универсален за всички сезони Домашни любимци

Точки: 1.Soft Plush: Нашата пещера за котешко легло е проектирана с мек и недеформируем плюшен материал, което я прави невероятно удобна за вашия котешки приятел. Той може да се похвали с устойчиво шиене, което предотвратява проливането и допринася за неговата издръжливост.

2.Удобна хигиена: С нашата пещера за котешко легло можете лесно да поддържате чистотата без никакви проблеми. Материалът, който може да се пере на пералната машина, осигурява пълна хигиена, което улеснява поддържането на свежи и чисти.

3.Подобрен комфорт: Нехлъзгащото се дъно и противоплъзгащата се конструкция на частиците на пещерата осигуряват максимална стабилност и предотвратяват всяко плъзгащо се или нестабилно движение, като поддържат котката ви уютна и безопасна.

4.Pet's ъпгрейд: Вашата котка ще хареса нашата жаба дизайн котка легло пещера!Сладката форма на жаба е по-привлекателна и ще запази косматия ви приятел уютен. Изработена от мек и топъл материал, тази пещера осигурява уютно и удобно място

5.Универсално решение: Лесно превключете тази пещера за котешко легло в омекотена постелка или сигурен превозвач за пътуване, което я прави идеална за малки кучета, котки, зайци и други малки домашни любимци с разнообразни нужди.

Поглезете косматия си приятел с нашата пещера Cat Bed, която не се деформира лесно и предотвратява плъзгането и движението. Миещ се и по-привлекателен от всякога, той е идеален за зайци и други малки животни.

Спецификации:

Име на продукта:Пещера

за котешко легло Материал: плюш + полар

Тегло на продукта: около 550 грама

Размер на продукта:

Куполообразна яма: около 40 * 40 * 37CM

Полу-навес гнездо: около 40 * 40 * 20CM

Списък с продукти:

1 * Пещера

за котешко легло Бележки:

Моля, позволете грешка 0.5cm / 0.20in поради ръчно измерване.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента, надявам се, че можете да разберете.

Подробна информация за продукта
  • Тип артикул: Легла
  • Материал: плюш + руно
  • Име на марката: waasoscon
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти