Държач за котки за подстригване на домашни любимци Хамак Ограничителна чанта за почистване на домашни любимци Консумативи за къпане на кучета и котки

13.70лв. 40.32лв.

(0 Коментари)

SKU: g35504



Добави в желания

Държач за котки за подстригване на домашни любимци Хамак Ограничителна чанта за почистване на домашни любимци Консумативи за къпане

на кучета и котки Bullet Points: 1.【Handy Pet Supplies】: Cat Holder for Grooming улеснява контрола на вашите домашни любимци за подстригване на ноктите и подстригване на косата, което ви осигурява много удобства.

2.【Simple Home Grooming】: Pet Grooming Hammock помага на вашите домашни любимци да се отпуснат и решава проблемите с подстригването на косата, рязането на ноктите, почистването на зъбите или ушите и т.н.

3.【Дишащи материали】: Хамакът за изрязване на нокти е изработен от висококачествена кърпа, която е щадяща кожата, еластична, устойчива на износване и мека и намалява триенето на вашите домашни любимци.

4.【Стабилен и силен】: Държачът за котки за изрязване на нокти се предлага с 2 силни метални куки с S-образна форма, осигуряващи голям товарен капацитет за защита на вашите домашни любимци от падане.

5.【Nice Present Option for Pets】: Pet Hammock Restraint Bag прави отличен подарък за любимите ви домашни любимци, а също така е идеален за вашите приятели, които имат домашни любимци.

Описание:

Cat Holder за оформяне го прави удобен за подстригване на ноктите на домашни любимци, подстригване на косата, къпане, почистване и т.н.

Спецификации:

Размер на продукта: както е показано на снимката

Материал на продукта: прежда

от синтетични влакна Препоръка за размер: S за домашни любимци 3,5-6 кг, M за домашни любимци

с тегло 6-10 кг Опаковъчен списък:

1бр* Хамак

за подстригване на домашни любимци (идва с 2бр метална S-образна кука)

Бележки:

1. Поради светлинните ефекти и ъглите на снимане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти