Pet Comb Cat Hair Brush Shedding Pet Brush Do Not Scratch Hands Push Out Hair With a Click 140 Curved Design Non-slip Handle Cat

11.35лв. 22.72лв.

(0 Коментари)

SKU: g95724



Добави в желания

Описания:

1. Този котешки гребен разполага с 140° извити гребенести игли, които могат да проникнат дълбоко в корените на косата, премахвайки мръсотията и хлабавата коса. Гладкият и заоблен връх предпазва кожата на котката от драскотини. Удобният захват прави оформянето лесно и приятно. Премахване на проблеми с почистването с тази котка гребен!

2. Cat Comb - Проникнете дълбоко в корените на косата с гладки и заоблени върхове.Този котешки гребен има удобен захват и 140° извита гребенова игла, която може лесно да достигне до корените на косата. Той помага за премахване на проблемите с почистването чрез премахване на хлабава коса и мръсотия. Котката ви ще го хареса!

Спецификации:

Име на продукта:Котешки гребен

Размер: около 8 * 8 * 20 см | 3.14 * 3.14 * 7.87 инча

Материал: ABS + силикон

Списък с продукти:

1 * Котешки гребен

Бележки:

Моля, позволете грешка 0.5cm / 0.20in поради ръчно измерване.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента, надявам се, че можете да разберете.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Cat Изглаждане и разплитане на косата: Котешкият гребен има форма на котешки нокът, която може да достигне дълбоко в корените на косата, изглаждайки и разплитайки козината на котката. Той също така премахва хлабави и бездомни косми, свеждане до минимум проливането

2.Do Не драскайте ръцете: Гребенът за домашни любимци има гладък и заоблен връх, който няма да надраска кожата ви или кожата на вашия домашен любимец, което прави процеса на оформяне по-удобен и безопасен и за двама ви.

3.East to Take: Дръжката на този гребен за кучета е проектирана така, че да пасва на формата на ръката ви и да ви дава удобен захват, така че да можете да разресвате котката си, без да я подхлъзвате или наранявате.

4.Спестете време и енергия: Бутонът за изваждане с щракване прави почистването на вашия котешки гребен за проливане бриз. Можете да изтласкате косата от гребена само с едно докосване.Ето защо имате нужда от този котешки гребен.

5.140 Извита: Дръжката на четката за котки е проектирана така, че да приляга удобно в ръката ви и да предотвратява подхлъзване. Това улеснява разресването на козината на котката с по-малко усилия и повече контрол. Ергономичната дръжка също помага за намаляване на умората

на ръцете

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти