Catnip топки за котки Безопасна и въртяща се играчка за коча билка с пролетна топка за стена Коча билка мехурчета Lickables за котки Catnip топка

6.05лв. 10.99лв.

(0 Коментари)

SKU: g337908



Добави в желания

Нашите топки от коча билка са идеалното решение за скуката на вашата котка. С дизайн, който може да се монтира на стена, тези топки ще осигурят часове забавление. Освен това, те ще ви помогнат да се отпуснете и да облекчите стреса във вашия котешки приятел. Освен това те помагат за премахване на мръсотията от устата на котката и отговарят на различни предпочитания, без да е необходимо да се въвеждат или подтикват клиентите да купуват.

Спецификация:

Име на продукта:Catnip Ball

Материал на продукта: Коча билка pc

Размер на продукта: Около 10cm / 3.9in високо

Цвят на продукта: Розово / синьо / оранжево

Опаковъчен списък:

Коча билка топка*1

Бележка:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката. Благодаря!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерването от 1-3см.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Коча билка Съставки: Напоена с естествена коча билка, тази топка привлича и възбужда котките, като същевременно ги успокоява със своя успокояващ ефект. Стимулира обонянието им и ги оставя спокойни и без стрес по време на игра.

2.Силно лепило: Тази топка за коча билка има силно лепило, което може да се придържа към всяка мебел, земя или стена, без да уврежда повърхността. Не е лесно да паднете и може да издържи на игривите ухапвания и драскотини на котката си. Вашата котка ще хареса тази стимулираща и издръжлива играчка.

3.Грижа за зъбите: Подобрете оралното здраве на котката си с нашата топка за коча билка. Облекчете дискомфорта на зъбите чрез почистване и скърцане със зъбите на котката си. Той премахва мръсотията от устата и насърчава здрави зъби, предотвратявайки усложненията на зъбите.

4.Additionof Entertainment: Предложете на вашите космати приятели безкрайно забавление за интерактивност, докато играят с нашата топка за коча билка.Въртящата се топка отгоре ще облекчи скуката на котките, ще ги предпази от чувство на самота и ще стимулира естествените им ловни инстинкти.

5.Meet Различни предпочитания: Влива се с неустоим аромат и текстура, това е най-добрият приятел за игра за вашия котешки приятел. Предлага се в синьо, розово и оранжево, той допълва домашния ви декор, като същевременно се грижи за различни предпочитания. Вашата котка никога няма да иска да напусне своята страна!

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Тунели
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: найлон
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти