Прави котешки тунели Многофункционално котешко тунелно легло с шпионка Свързваща се голяма тръба с топка Детски играчки за домашни любимци

31.33лв. 62.64лв.

(0 Коментари)

SKU: g37063



Добави в желания

Прави котешки тунели Многофункционално котешко тунелно легло с шпионка Свързваща се голяма тръба с играчки за топки за домашни любимци Доставки на едро \ Дропшипинг

Bullet Points: 1.Reliable Материал: Изработен от здрав оксфордски плат и плюш, този прав тунел за котки е издръжлив материал, който може да издържи на дивата игра на вашите домашни любимци. Тя няма да се разкъса или надраска, така че можете да се наслаждавате на гледането на котката си да изследва и да се крие дълго време.

2.Plenty of Room: Нашият прав тунел за котки има достатъчно място за вашите космати приятели да играят, изследват и да се отпуснат. Тя може да побере множество котки, които играят на криеница заедно, или да осигури уютна бърлога или вътрешна палатка за вашите домашни любимци.

3.Cat's Attention Grabber: Дръжте косматия си приятел ангажиран с нашите тунели за прави котки, като се похвали с шумолещ полиестерен слой, набръчкани звуци и пухкава топка в 1 край, за да примами игра и забавление.

4.Подобрено време за игра: Увеличете времето за игра на котката си с тунели, които могат да бъдат свързани без усилие. Всеки тунел има свързващи куки на всяка дупка и множество портали, осигуряващи разширена и разнообразна зона за игра за вашата космата топка енергия.

5.Стилен и удобен: Този прав тунел за котки е много визуално привлекателен и съвпада с всеки домашен декор, със сгъваем дизайн за лесно съхранение, без да заема твърде много място. Това е красив и практичен продукт за вашия космат приятел.

Описание: Нашият дълъг прав тунел за котки е идеален за вашите космати приятели! Изработен от здрав оксфордски плат и плюш, той може да побере множество котки, които играят на криеница заедно, осигурявайки по-голямо забавление и допълнително време за игра. Сгъваемият дизайн осигурява лесно съхранение, без да заема твърде много място.

Спецификация:

Тегло: 460г

Размер продукта: около 120x25cm / 47.24x9.84 инча

Материал: къс плюш + оксфордски плат

Списък на пакетите:

Прав котешки тунел*1

Подробна информация за продукта
  • Употреба: Прав котешки тунел с топка за игра
  • размер: 120x25cm
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: къс плюш + оксфордска кърпа
  • Номер на модела: Прави котешки тунели

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти