Кучешка бутилка за вода & Дозатор за храна Сгъваема чаша за пиене на кучета със сегментиран дизайн Преносима бутилка за пиене на домашни любимци Аксесоари за кучета

22.30лв. 44.61лв.

(0 Коментари)

SKU: g33738



Добави в желания

Точки:

1. Лесен за използване: Просто натиснете леко тази бутилка с вода за кучета, за да дадете на вашия домашен любимец напитка и спрете, когато пуснете, предотвратявайки отпадъци и разливи, което е лесно за използване.

2. Запечатани и непропускливи: Тази бутилка за вода за кучета има вграден филтър с активен въглен за ефективно отстраняване на примеси и миризми във водата, като гарантира здравето и безопасността на вашето куче. Капакът и тялото на чашата приемат запечатана структура, 360 ° капкоустойчива, поддържайки водата чиста.

3. Сгъваема мивка: Мивката приема сгъваем дизайн, който спестява място и е лесен за почистване. Можете да го сгънете, когато не се използва и да го съхранявате в раницата или колата си. Той също така предотвратява разливането на вода и поддържа кучето ви хидратирано.

4. Издръжлив и безопасен: Изработен от хранителен ABS материал, тази бутилка за кучешка вода е без мирис и безвредна за вашите домашни любимци. Тя може да издържи на капки и ухапвания, без да се счупи или да изтече.

5. Затрогващ подарък: Тази бутилка за вода за кучета е чудесен начин да покажете грижата и привързаността си към вашето семейство или приятели, които имат кучета. Те ще бъдат възхитени от уникалния ви подарък.

Описание :

Нашата бутилка за вода за домашни любимци е идеална за хидратация в движение, лесна за носене. Вграденият филтър с активен въглен ефективно премахва замърсяванията и миризмите във водата, докато функцията за спиране предотвратява разливи и отпадъци. Сгъваемият дизайн на мивката спестява място и прави почистването лесно, докато издръжливата конструкция осигурява дълготрайна употреба. Останете хидратирани с нашата удобна бутилка за вода за домашни любимци!

Спецификация:

1. Deatils: Малък размер: Съхранение на вода 350ml / Голям размер: Съхранение на вода 350ml + Съхранение на зърно 79g

2. Материал: ABS

Опаковъчен списък:

Куче бутилка за вода * 1бр

Бележка:

1. Поради светлинните ефекти и ъглите на заснемане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Приложима порода кучета: Универсален
  • Тип артикул: Купи

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти