Куче играчка Коледа куче плюшена играчка Дядо Коледа форма Коледа тема куче зъби почистване играчки домашни любимци писклив играчки забавно за закрито

6.18лв. 17.17лв.

(0 Коментари)

SKU: g42636



Добави в желания

Направете тази Коледа специална за вашия приятел с козина с нашите коледни скърцащи играчки за кучета! Нашите играчки имат класически коледен елемент с висококачествен материал, който може да издържи на груба игра. Тези играчки почистват зъбите, привличат вниманието на кучетата и ги забавляват, когато не сте вкъщи.

Спецификация:

име: Коледа куче играчка

Материал: плюш

Размер продукта: 15.5x11cm / 20x13cm

Списък с продукти:

1 x Коледна играчка

за кучета Бележки:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на продукта може да е малко по-различен от картината.

Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-3 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Help Clean Teeth: Тъй като коледните играчки за кучета са подходящи за кучета, те не само могат да им помогнат да почистят зъбите си, но и да помогнат за смилане и поддържане на зъбите си здрави.

2.Слухова стимулация: Нашите коледни играчки за кучета са идеални за осигуряване на вашите космати приятели със слухова стимулация, докато изследват и играят. Вграденият звуков генератор произвежда свеж звук, задоволявайки любопитството и желанието на вашето куче да изследва.

3.Keep Dog Entertained: Тази коледна играчка за кучета е предназначена да попречи на кучето ви да дъвче мебели или обувки, да намали самотата и скуката си и да отвлече вниманието на вашите домашни любимци. Това е чудесен начин да поддържате кучето си щастливо и здраво.

4.Holiday Cheer: Донесете радост на вашия космат приятел с нашите коледни играчки за кучета. С празнични дизайни, включващи класически коледни елементи, тези играчки ще добавят допълнителна искра на настроение към празничния сезон. Яркият червен цвят е привлекателен.

5.Дългосрочна употреба: Избирайки плюшен материал, коледната играчка за кучета е устойчива на ухапване, устойчива на износване, подходяща за домашни любимци, мека, удобна и може да се използва дълго време.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Е смарт устройство: no
  • Тип играчки: Плюшени играчки

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти