Urw авточасти 1 бр. Лагер на главината на предното колело за Mercedes Benz GLE 300 OE 1673340300 Фабрика Аксесоари за кола с ниска цена

81.72лв.

(0 Коментари)

SKU: g22950



Добави в желания

Преди да направите поръчка, моля, проверете внимателно дали продуктът, който трябва да купите, е правилен, Ако не знаете дали продуктът е подходящ за вашия автомобил, можете да изпратите VIN номера на колата си на отдела за обслужване на клиенти за проверка.

Спецификации на

продукта Място на произход

Гуанджоу, Китай

Използване

Пътнически превозни средства

Кола Марка

Мерцедес Бенц

ОЕ НЕ.

1673340300 Марка

УРВ

Гаранция

2 години

Измерение:

Оригинален стандартен размер

на OE Използване:

Предна ос

Материал:

ГКР55

Вид:

Лагер на главината на

колелото Сертификат 1

ISO/TS 16949

Качество

Високо качество

OEM / ODM

Налични

Сертификат 2

SGS

За нас

Лагерите на главината на автомобилните колела са интегрирани основните части като фланеца за монтиране на лагера на главината, лагера на главината, свързващия шпиндел между главината и спирачния диск или оста и свързаните с тях уплътнения, сензори за скоростта на колелата и магнитни енкодери, които се прилагат към оста на автомобила, за да понесат натоварването и осигуряват точни насоки за предаването на главината.

Лагерите на главините на автомобилните колела се предлагат в търговската мрежа от 60-те години на миналия век и се използват широко в леките автомобили от 80-те години на миналия век. През 90-те години на миналия век, с масовото производство на лагерите на главините на колелата от трето поколение, приложението на лагерите за главини на автомобилните колела се разшири до областта на камионите, а моята страна също започна да използва голям брой технологии за лагери на автомобилни главини.Понастоящем лагерите на главините на колелата от първо и второ поколение все още се използват главно в местното масово производство, но лагерите на главините на колелата от трето поколение започнаха да се приемат от моделите на собствената марка и постепенно ще се превърнат в основен поток в бъдеще.

Лагерите на главината на колелата на URW са строго в съответствие с материалните, обработващите, техническите и други изисквания на OE, опитвайки се да направят качеството на продукта близо до стандарта на OE. За фланеца и външния пръстен на лагера стриктно използваме 55 # стомана от Huaigang Group, голям стоманодобивен завод, GCR15 за вътрешния пръстен, висококачествена грес Mobil и стандартна стомана G10 за стоманените топки. Нашата технология за обработка е прецизна и перфектна. Според изискванията за прецизност на OE, ние дори навлизаме дълбоко в обработката от трети ред в грубо завъртане и довършителни стругове. Високочестотна термична обработка, нормализиране, закаляване и др. са нашите общи методи за топлинна обработка, за да се гарантира твърдост и издръжливост на материала. За всеки процес на всеки продукт има специални приспособления и приспособления, за да се гарантира точността и изискванията за рисуване.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • OEM NO.: 1673340300
  • Номер на модела: Мерцедес Бенц

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти