Ротари бюро календар Дървено колело Вечен календар Патица кораб дизайн месец седмица ден дата показване календар декоративен календар

10.53лв. 20.24лв.

(0 Коментари)

SKU: g23329



Добави в желания

Представяме ви нашия солиден ротационен настолен календар, подходящ за офис бюра и плотове. Със стабилната си основа можете да го поставите навсякъде, без да се притеснявате, че ще падне. Смяната на въртенето осигурява гладко и лесно обръщане, докато числата са идеалният размер за лесно гледане.

Материал на продукта: ABS + брезова основа

Тегло на продукта: 180 грама

Размер продукта: 10.5x6.5x13.5cm

Списък:

1бр x ротационна вечна календа

Вижте повече подробности за

продукта 1.Стабилна платформа: Избягвайте плъзгане или срутване с удебеления дизайн на основата на нашия въртящ се вечен календар, гарантиращ надеждна и здрава платформа за показване на вашето бюро или рафт.

2.Time-Saving Rotation: Насладете се на въртящ се календар с дизайн, който ви позволява да променяте датите бързо и лесно. Този ротационен вечен календар е предназначен за безпроблемна ротационна подмяна, което го прави интелигентен избор за дългосрочна употреба.

3.Надеждно и здраво дърво: Изработен от висококачествен материал от масивна дървесина, нашият ротационен вечен календар е създаден, за да издържи теста на времето, като същевременно добавя нотка елегантност към всяко работно пространство.

4.Алтернатива: Този ротационен вечен календар е подходящ за бизнес бюра и плотове, добавяйки нотка на елегантност и стил към вашата работа. Тя не заема място и ви позволява лесно да следите датата.

5.Подобрена четливост: Никога повече не заменяйте календара си с нашия ротационен вечен календар, включващ лесни за четене шрифтове и перфектно оразмерени числа за ясна проверка на датата по всяко време.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти