2 бр. Ръчно прибиращо се пружинно бутало от неръждаема стомана Lock Out M6 тип щифтове за бързо освобождаване за подвижен пакет с инструменти

10.67лв. 13.34лв.

(0 Коментари)

SKU: g248195



Добави в желания

2 бр. Ръчно прибиращо се пружинно бутало Заключване от неръждаема стомана M6 тип Щифтове за бързо освобождаване за подвижен пакет с инструменти Ръчното прибиращо се пружинно бутало е изработено от висококачествена неръждаема стомана, с висока якост, здрава и стабилна, издръжлива и надеждна, не е лесна за счупване. Набраздена дръжка дизайн, нехлъзгаща се и безопасна.

Щифтовете за бързо освобождаване от неръждаема стомана M6 са лесни за инсталиране и подмяна. Няма повече запечатваща лепенка, няма повече резби и потупване, просто издърпвате и завъртате главата на щифта, за да заключите и освободите. Практичен и удобен.

Пружинният щифт на буталото е дълъг 1 инч и дължината на резбата е 0,5 инча, той е правилният размер, леко тегло, така че можете да го носите със себе си, не заема много място и може да се съхранява навсякъде, където имате нужда от него.

Тези неръждаеми щифтове за бързо освобождаване тип M6 са подходящи главно за валцуване на кутии с инструменти, мухъл, шаси, кабини, електрически уреди, промишлено оборудване, автомобили и някои други области.

Спецификация

Име на продукта: набраздени бутални пружинни щифтове

Материал: Неръждаема стомана

цвят: сребрист

Съдържание на пакета:

2 x ръчно прибиращо се пружинно

бутало Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти