Картон котка драскач L-образна вертикална котка драскотина борда множество ъгли на надраскване коте шезлонг за защита на мебели

47.53лв. 73.13лв.

(0 Коментари)

Тагове: Котешки драскач

SKU: g2619



Добави в желания

Точки:

1, Качествен материал: Дъската за надраскване на котки, изработена от велпапе с висока плътност, е много стабилна и издръжлива за използване. Тя може да ви служи дълго време.

2, Мебелен протектор: Тази дъска за надраскване на котки е в съответствие с драскащата природа на котките, като ефективно насърчава здравето на лапите им и защитава вашите дивани, завеси, матраци и подове.

3, Лесен за почистване: Картонът за драскане на котки е лесен за почистване и здравословен за вашата прекрасна котка и семейство. Той е без мирис и може да ви предпази от неприятни миризми.

4, Мощни функции: Проектиран с L форма, дъската за котешка лапа може да се използва за почивка, заточване, игра и изпускане на пара, осигурявайки чудесен начин за привличане на вниманието на котката.

5, Essential Cat Scratching Board: Можете да обучите котката си да стои далеч от дивани, килими и всякакви други мебели.Заточването на лапите е инстинктивно за котките и е място за освобождаване от стреса и много упражнения.

Описание:

Тази дъска за надраскване на котки е изработена от велпапе с висока плътност, което е много стабилно и издръжливо, не е лесно да се деформира, предотвратява надраскването на мебелите от котешки нокти, може да привлече вниманието на котката и винаги да запази мебелите непокътнати.

Спецификация:

име: Cat нокът съвет

Материал: гофрирана хартия

Цвят: като на снимката

Размер: 60 * 40 * 24CM / 23 * 15 * 9IN

Опаковъчен списък:

1 * Котешки нокът съвет

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои държави и АПО / FPO)

2. Поръчките се обработват своевременно след проверка на плащането.

3. Изпращаме само до потвърдени адреси на поръчки. Вашият адрес на поръчка ТРЯБВА да съвпада с Вашия адрес за доставка.

4. ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ НА УСЛУГАТА се предоставя от превозвача и изключва почивните и празничните дни.Транзитните времена могат да варират, особено по време на празничния сезон.

5. Ако не сте получили пратката си в рамките на 60 дни от плащането, моля, свържете се с нас. Ние ще проследим пратката и ще се свържем с Вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е удовлетвореността на клиентите!

6. Поради състоянието на запасите и часовите разлики, ние ще изберем да изпратим вашия артикул от първия ни наличен склад за бърза доставка.

Подробна информация за продукта
  • Тип: котки
  • Материал: Плат
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти