Cat Brush Pet Hair Brush Self Cleaning Deshedding Grooming Tool Pet Hair Remover Pets Dematting Comb Dogs Accessories

9.16лв. 18.34лв.

(0 Коментари)

SKU: g8418



Добави в желания

Точки:

1. E ffortless Обезкосмяване: С помощта на 140 градуса огъната стомана гребен, нашата котка четка прави пенирани косми се придържат по-добре към гребена, което ви дава по-голям контрол по време на оформяне курсове. Разумният му дизайн също ви позволява да хващате косата по-ефективно, което води до по-гладко и по-ефективно оформяне.

2. Лесни начини за използване: Кажете сбогом на разхвърляните почиствания с нашата четка за котки.Избутайте косата на мига, като натиснете превключвателя отзад. Идеална за премахване на проблеми с почистването, четката премахва косата на парчета, което я прави по-лесна за изхвърляне. Вашата котка ще хареса тази четка за проливане.

3. Ергономичен дизайн: Насладете се на оформянето на котката си с тази уникално проектирана четка за котки. Гладките, кръгли повърхности осигуряват релаксиращ масаж, като същевременно премахват отпуснатата козина. Противоплъзгащата дръжка осигурява удобен и безопасен захват, а слънчогледовият дизайн добавя сладко докосване.Поддържайте дома и домашния си любимец без косми с този иновативен инструмент.

4. Fuss-Free Fur Grooming: Гъстата зъбна гама на нашата четка за котки осигурява бързо отстраняване на плаващите косми и ефективно дълбоко почистване на отпадъците, докато точките за защита от кръгла смола предотвратяват космените топки и предпазват кожата на котката ви.

5. Подобрено здраве на котката: Редовното използване на нашата четка за котки може да подобри здравето на котката ви, да предотврати дразненето на космените топки и кожата, причинено от облизването на козината. Насладете се на качествено време за свързване с вашия котешки приятел и постигнете по-здрава и по-щастлива котка.

Описание:

Направете оформянето бриз с нашата четка за котки за проливане! Дълбоко чисти отпадъци, като същевременно пенираната коса лесно се придържа към четката с иновативния си дизайн. Кажете сбогом на неприятностите при почистването и здравей на по-щастливите вие и вашата котка. Плюс това, четката е супер сладка! Вземи си твоя днес.

Спецификация:

1. Име на продукта: Котешка четка за

коса 2. Цвят на продукта: трева зелен; Розов цвят; Яйчен жълтък белтък

3. Размер на продукта: около 19,5 * 8,5 * 4,5 см / 7,7 * 3,3 * 1,8 инча

4. Тегло на продукта: около 115g

5. Материал на продукта: неръждаема стомана + ABS

6. Форма: Слънчоглед

Опаковъчен списък:

Котешка четка за коса * 1

Бележка:

1. Поради различното осветление и настройките на екрана, цветовете на елементите могат да се различават леко от снимките.

2. Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: котки
  • Тип артикул: Гребени
  • Материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти