Pet Сгъваема облизване Slow Food Bowl Многофункционални неплъзгащи се захранващи чинии със засмукване за куче Котка Малко животно

12.06лв.

(0 Коментари)

SKU: g18817



Добави в желания

Pet Сгъваема облизване Slow Food Bowl Многофункционална бавна захранваща купа със засмукване за куче Котка Малко животно

За този артикул

1. Купа за бавно хранене: Изработена от силикон за хранителни цели, дъното на купата има текстурирани повърхности, които могат да забавят скоростта на хранене на домашния любимец, да намалят натрупването на храна и да помогнат на домашните любимци да развият добър хранителен навик. Перфектен за кучета с всякакъв размер.

2. Неплъзгащ се дизайн: В долната част има равномерно разпределени вендузи, които могат да бъдат здраво прикрепени към стената и прозорците на автомобила, предотвратявайки преобръщането. Тя може да ви помогне да привлечете вниманието на вашия домашен любимец и да отпуснете емоцията на вашия домашен любимец, когато къпете домашния си любимец или шофирате и т.н.

3. Сгъваем дизайн: Продуктът може да бъде сгънат, за да спести място, удобен за извършване и отговаря на нуждите на домашните любимци да пият вода, да ядат, да ядат и да ядат хранителен крем. Елате с кука, може да бъде окачена.

4. Лесен за почистване: Еднокомпонентно формоване, измийте веднага без остатък. След измиване може да се окачи на стената и да се изсуши естествено.

5. Многофункционална употреба: Може да се използва като сгъваема купа, облизване на подложка, забавяне на купата за подаване на храна. Също така може да се сгъва и да се използва като фризби, когато пътувате, което помага за облекчаване на скуката на домашните любимци.

Подробна информация за продукта
  • Тип артикул: Бавно подаващо устройство
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Пластмаса
  • Тип: Кучета
  • Приложима порода кучета: Универсален

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти