Пиле нагревател костур отопляеми пиле кацалки кооп нагреватели стойка регулируема постоянна температура брудер САЩ щепсел

80.48лв. 123.81лв.

(0 Коментари)

SKU: g21495



Добави в желания

Chicken Heater Perch Heated Chick Perches Coop Heaters Stand Adjustable Constant Temperature Brooder US Plug [Say Goodbye to Freeze Toes]пилешкият нагревател не само осигурява топлина в студа, но и намалява натиска на краката на пилетата, тренира способността им за захващане и ефективно подобрява местообитанието им environment.it е перфектен избор за нощуване и брудер.

[Регулируема постоянна температура]загрятите пилешки кацалки поддържат двустепенно постоянно регулиране на температурата. L е приблизително 104 ° F, докато H е приблизително 140 ° F. Thermo-Chicken е нашето всеотдайно преследване в студено време.

[Защита от прегряване и икономия на енергия] Стълбът за нагревател за кокошарник е снабден с функция за защита от прегряване, до 140 ° F може да предотврати изгарянето на пръстите на пилетата при нощуване. мощност поддържа до 97% ефективност на отопление, като ефективно спестява сметката ви.

[Durable&Waterproof]нашият здрав топлинен костур от неръждаема стомана е водоустойчив и устойчив на корозия. В сравнение с други нагреватели за пилета, той има повече предимства по отношение на експлоатационния живот. А дизайнът на триъгълните крака прави пилешките отоплителни кацалки да стоят по-stable.it е против хлъзгане и няма да падне лесно.

[Подходящ за повече домашни любимци] Здравият нагревател за пилета е подходящ не само за пилета от всички възрасти, но и осигурява топлина за други малки домашни любимци. Например, пуйки, токачки, африкански сиви, папагали, папагали, гълъби и др

Тип на щепсела: US Plug, той се отнася за Канада, Индия, Мексико, Тайланд, САЩ, Филипините, Тайван и т.н.

напрежение: AC110V

размер: около 92 см

Материал: Метал

цвят: черен

Съдържание на пакета:

2 x Нагревател

за пиле Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи могат да причинят цвета на елемента на снимката малко по-различен от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Метал
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти