Машинка за подстригване на кучета за нокти Акумулаторна машина за нокти за домашни любимци за грижа за нокти Тример за нокти и мелница Доста нисък шум Машинки за подстригване за малки

31.79лв. 63.57лв.

(0 Коментари)

SKU: g24529



Добави в желания

Дръжте ноктите на косматия си приятел остри с нашите машинки за подстригване на кучета за нокти.С участието на 3 порта за различни размери на ноктите, ултра ниски вибрации, за да предотвратите улавянето на нещо, и специални LED светлини за лесна видимост. Перфектен за подстригване и оформяне без дискомфорта на традиционните машинки за подстригване.

Спецификация:

име: Куче нокти мелница * 1

Батерия: AAA350mAH 1.2v 2бр

Метод на зареждане: USB зареждане

Времетраене: около 18 часа

Време за зареждане: около 2-3 часа

Светлина за зареждане: зареждане на червена светлина, пълна до зелена светлина

Зарядно устройство: Вход AC100-240V / 50-60Hz, изход DC5V / 350mA

Размер на продукта: (прибл.) 15 * 3.5 * 3.5cm / 5.91 * 1.38 * 1.38 инча

Размер на опаковката: (прибл.) 21.4 * 8.5 * 4.5cm / 8.43 * 3.35 * 1.77 инча

Тегло: (прибл.)0.26кг

Опаковъчен списък:

Мелница за нокти *1

USB кабел за зареждане *1

Нокторезачка *1

Файл *1

Инструкция за експлоатация *1

Картонена кутия *1

Забележка:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката. Благодаря!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерването от 1-3см.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Мощно смилане: Dog Nail Grinder изгражда усъвършенствана здрава мелница за безболезнени и гладки нокти, която осигурява по-бърза, по-прецизна и по-ефективна безопасна от другите мелници.

2.3 Скоростни предавки: Pet Nail Trimmer има регулируем ниско-високоскоростен дизайн, който е достатъчен за тежко шлайфане. И има 3 порта, които да съответстват на малките, средните или големите домашни любимци, просто изберете правилния порт и скорост според размера и твърдостта на ноктите на вашия домашен любимец.

3.Super Low Noise: Electric Pet Nail Trimmer използва превъзходен мотор със супер тиха технология, която произвежда много ниска вибрация, защото много домашни любимци се стресират от звука и вибрациите на мелницата за нокти за домашни любимци.

4.Rechargeable Лесно: Мощната и интелигентна система за управление значително увеличава експлоатационния живот на Dog Clippers For Nails.And USB проводникът може удобно да се свърже с лаптоп, адаптер за променлив ток или банка за захранване за зареждане.

5.Portable Light Design: Лекият и ергономичен дизайн на тялото също улеснява боравенето с дясната или лявата ръка. Рязането на ноктите на вашия домашен любимец може да бъде трудна задача, затова акумулаторната мелница за нокти за домашни любимци е проектирана с LED светлина

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: НОЖИЦИ
  • Материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти