Pet Comb 3-в-1 дизайн куче епилация четка компактен преносим котка масаж четка домашни любимци подстригване доставки безопасно котка deshedding гребен

6.18лв. 12.90лв.

(0 Коментари)

SKU: g73605



Добави в желания

Pet Comb 3-в-1 дизайн куче епилация четка компактен преносим котка масаж четка домашни любимци подстригване консумативи

Лек и компактен дизайн за лесна преносимост, идеален за оформяне в движение.

Функцията за мокро и сухо позволява бързо и ефективно отстраняване на отпусната козина и мъртва кожа.

Осигурява удобно къпане и масаж за вашия домашен любимец, насърчавайки релаксацията и успокояващите ефекти.

Изработени от гъвкави и здрави материали, които няма да навредят на кожата на вашия домашен любимец, осигурявайки безопасно и нежно оформяне.

Дизайн "три в едно" с различни видове гребени, за да отговори на всички нужди за оформяне на вашия домашен любимец, докато функцията за затворено съхранение удължава живота на гребена.

Описание:

Представяме ви нашия гребен за домашни любимци, перфектният инструмент за оформяне на вашия космат приятел. Този лек и компактен гребен е преносим, което го прави удобен за носене в чантата ви, когато сте в движение.Не заема много място, осигурявайки безпроблемно оформяне, където и да сте.

Нашият гребен е предназначен както за мокра, така и за суха употреба, с плътно разположени зъби, които бързо и ефективно почистват различни косми. Той не само премахва мъртвата кожа и отпуснатата козина, но също така се удвоява като инструмент за измиване на косата, осигурявайки удобно изживяване за къпане за вашия домашен любимец. Гъвкавият и здрав материал на гребена гарантира, че няма да навреди на деликатната кожа на вашия домашен любимец, което го прави приятелски вариант за оформяне.

Със своя удобен захват и гладко докосване, този гребен е лесен за работа и осигурява успокояващ масажен ефект за вашия домашен любимец. Неговият дизайн "три в едно" предлага три вида гребени, за да се погрижат за различни изисквания за оформяне. Плюс това, гребенът може да бъде затворен и съхраняван, удължавайки експлоатационния му живот.

Кажете сбогом на къпането, епилацията, масажа и проблемите с външния вид с нашия гребен за домашни любимци.Той ефективно решава всички тези проблеми, като гарантира, че вашият домашен любимец остава чист и здрав. Нека вашият космат приятел се влюби във времето за баня и се насладете на най-доброто изживяване за оформяне.

Име на елемент: Pet Comb

Материал: Пластмаса

Удобства: Лек, епилация, удобен, преносим

Подробности за размера:

Дължина: 9.8cm / 3.86 "(прибл.)

Височина: 9.7cm / 3.82 "(прибл.)

Бележки:

Поради разликата в настройките на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

Моля, позволете малка разлика в размерите поради различно ръчно измерване.

Пакетът включва:

1 x Гребен за

Подробна информация за продукта
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти