Аксесоари за ягоди Розов дизайн на ягода Декоративна шапка за коте Шапки за кученца Котка Празнични аксесоари Куче ухо покритие за котка

5.19лв. 7.42лв.

(0 Коментари)

SKU: g142452



Добави в желания

Обичате ли да обличате кучето или котката си в луксозни тоалети? Искате ли да ги направите очарователни и стилни в снимките? Тогава имате нужда от тези кучешки шапки! Те са меки и удобни, а вашите домашни любимци ще се радват да ги носят. Независимо дали става въпрос за рожден ден, празнично тържество, тези кучешки шапки ще накарат вашите домашни любимци да се откроят и да получат много комплименти.

Спецификации:

име: Сладка ягодова шапка

за домашни любимци Стил: форма

на ягода материал: плюш

Височина: около 13 см / 5.12in

Дължина: около 16cm / 6.30in

Дебелина: около 2cm / 0.79in

Обиколка на лицето: около 27cm / 10.63in

Обиколка на врата: около 35cm / 13.78in

Опаковъчен списък:

1 * Костюм за глава за домашни любимци

Вижте повече подробности за

продукта 1.Чувствайте се комфортно: Изработен от плюшен материал, този костюм за глава за домашни любимци е мек и удобен за вашия космат приятел.Не надрасква и не стяга кожата им, за да могат да я носят с увереност и радост.

2.Fun партита обличане: Този костюм за шапки е задължителен за всеки любител на домашни любимци, който иска да добави малко вълнение и личност към своя космат приятел. Той е идеален за обличане на вашия домашен любимец за всеки повод, от рождени дни до фантастични рокли до празници.

3.Pet Photo аксесоари: Този очарователен костюм за шапки е чудесен начин да изненадате вашия домашен любимец за всеки повод. Можете да направите снимки на вашия домашен любимец в този костюм и да ги цените за цял живот. Той извежда празничната радост и прави вашия домашен любимец по-очарователен.

4.Adorable Strawberry Style: Вашата котка ще изглежда като вкусна ягода с този костюм за шапки. Той е модерен и очевиден и ще направи котката ви по-прекрасна. Този костюм за шапки е мек и удобен за носене от вашата котка.

5.Лесен за носене: Този костюм за шапки за домашни любимци е проектиран така, че лесно да се облича и сваля, с регулируема каишка, която осигурява плътно прилягане. Вашият домашен любимец ще се радва да носи този сладък и забавен аксесоар, без да се чувства неудобно.

Подробна информация за продукта
  • Тип артикул: Колие
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Плат
  • Тип: котки
  • Задаване на тип: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти