Лъжица за хранене за птици 10бр метални лъжици за птиче мляко Лъжица за ръчно хранене Лъжици за ръчно хранене Фидер Инструмент за грижа за животните Медицина

2.37лв. 3.38лв.

(0 Коментари)

SKU: g182696



Добави в желания

Тази лъжица за хранене на птици е безопасна и безвредна за вашите домашни любимци. Той има дълъг заострен дизайн, който може да достигне до устата на малки и средни птици, като конуси, папагали, корели и др. Той е лек и практичен, лесен за държане и почистване. Можете да го използвате, за да нахраните птиците си със семена, плодове, зеленчуци или лекарства. Също така е многофункционален инструмент, който може да се използва за разбъркване, загребване или измерване.

Име на продукта: лъжица

за хранене на папагали Материал: неръждаема стомана

Размер: 12 см

Грам тегло: около 4 грама

Спецификации: 10 опаковки

Списък:

Лъжица за хранене на папагал * 10бр

Вижте повече подробности за

продукта 1. Силни и здрави: Тези лъжици за подаване на птици са съставени от материал от неръждаема стомана, който ги предпазва от ръждясване или счупване. Можете да ги използвате дълго време, за да нахраните птиците си.

2.Подобрете забавлението си при хранене: Тези лъжици за хранене на птици засилват забавлението от храненето и ви позволяват да се свържете по-тясно с птиците. Те имат дълъг заострен дизайн, който пасва на клюна на птицата и намалява бъркотията.

3.Nourish вашите бебета птици: Тези птици хранилка лъжици са идеални за повечето бебета птици, като conures, корели, папагали и вълнисти папагали. Те са гъвкави и меки, така че можете леко да вкарате храната в човките им, без да ги нараните.

4.Easy за носене: Тези лъжици за хранене на птици са идеалните спътници за вашите хранилки за птици. Те са лесни за почистване и носене и могат да ви помогнат да напълните хранилките си със семена на мига.

5.Wide приложения: Вода, хранете и кърмете бебетата си птици с тези лъжици. Те са идеални за всяка течна храна и могат да задоволят хранителните нужди на вашите птици.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: ПТИЦИ
  • Характеристика: Неавтоматично
  • Материал: Неръждаема стомана

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти